Lirik Lagu Woro Widowati - Pamit Rabi

Pamit Rabi.

07/11/2020

Sak tenane aku ora ikhlas
Ngeculke tresnamu, ilang bablas
Gawe loro seng mungkin, ora bakal mari
Atimu ajur aku reti
Kabeh iki ora tak karepke
Nanging Gusti nduduhke takdire
Crito tresno cukup tekan semene kangmas
Njaluk tulung,
Lilakno lan ikhlas

Mergo wong tuaku ora paring restu
Kanggo aku lan kowe
Aku iso piye

Lalekno ikhlasno
Aku disanding karo tresno liyo
Pilihane wong tuaku
Nggoleko ganti
Tresno seng luwih suci
Seko aku kangmas
Aku pamit rabi

Ra ngiro kowe lungo ninggalke awakku
telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
perih ngenes rasane hubungan wes remuk
Retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
Wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
Nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
Kowe bakal disanding priyo seng dudu aku
Mbok pikir sitik sepiro larane atiku

Mergo wong tuaku ora paring restu
Kanggo aku lan kowe
Aku iso piye

Lalekno ikhlasno
Aku disanding karo tresno liyo
Pilihane wong tuaku
Nggoleko ganti
Tresno seng luwih suci
Seko aku kangmas
Aku pamit rabi
Aku kelangan kowe
Sing tahunan bareng seneng susah
Harapan pupus sudah karena kau menikah
Ora ro aku seng jelas sayang ro kowe
Kabeh wis tak wenehku
Kok aku ra oleh restune
Aku sadari ku tak punya apa-apa
Hanya tulus cinta, bukan gelimang harta
Mungkin bapak ibumu bener ora ngerestoni
Demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

Mergo wong tuaku ora paring restu
Kanggo aku lan kowe
Aku iso piye

Lalekno ikhlasno
Aku disanding karo tresno liyo
Pilihane wong tuaku
Nggoleko ganti
Tresno seng luwih suci
Seko aku kangmas
Aku pamit rabi
Pangapurakno aku ora iso
Mbacutke lakuku ro kowe dadi siji
Sengitono aku
Jembarno atimu kangmas
Aa ... aku
Pamit rabi

Lihat chord Pamit Rabi

Putar Lagu Pamit Rabi.