Lirik Lagu

Lirik Lagu Via Vallen Sayang

Sayang.

25/08/2018
Judul lagu : Sayang
Nama Band / Penyanyi : Via Vallen
Genre : Pop

sayang  opo kowe krungu
jerite atiku
mengharap engkau kembali 
sayang … nganti memutih  rambutku 
ra  bakal luntur tresnoku

Rap (1) :
wis tak coba ng'laleke jenengmu soko atiku 
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu 
duko puja neng ati nanging kowe ora reti 
kowe sing tak wanti wanti, malah jebul 
Saiki kowe mblenjani janji 
Jare sehidup semati nanging opo bukti 
Kowe medot tresnoku demi wedokan liyo 
yo wes ra popo insya allah aku iso 
li  . . . lo  

Bridge :
Meh sambat kalih sinten 
Yen sampun mekaten 
Merana uripku
Aku welasno kangmas
Aku mesakno aku 
Aku nangis nganti metu 
Eluh getih putih 

Reff :
sayang  opo kowe krungu 
jerite atiku 
mengharap engkau kembali 
sayang … nganti memutih rambutku    
ra bakal luntur tresnoku

Rap (2):
hari demi hari uwis tak lewati 
yen pancen dalane kudu kuwat ati 
ibarate sego uwis dadi bubur 
nanging tresno iki ora bakal luntur 
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu 
ora ono liane …… sing iso dadi penggantimu 
Wis kanggo awakmu sing cocok neng atiku 
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu 

Bridge :
Meh sambat kalih sinten 
Yen sampun mekaten 
Merana uripku
Aku welasno kangmas
Aku mesakno aku 
Aku nangis nganti metu 
Eluh getih putih 

Kembali ke Reff :
sayang  opo kowe krungu 
jerite atiku 
mengharap engkau kembali 
sayang … nganti memutih rambutku    
ra bakal luntur tresnoku

sayang opo krungu tangise atiku 
mengharap kowe bali neng jero ati iki 
nganti rambutku putih nangis eluh dadi getih 
mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci 
aku marang sliramu jo ragu neng atiku 
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati 
mung kanggo sliramu cintamu tetap abadi 
selamanya sampai akhir hayat ini 

Bridge :
Meh sambat kalih sinten 
Yen sampun mekaten 
Merana uripku
Aku welasno kangmas
Aku mesakno aku 
Aku nangis nganti metu 
Eluh getih putih

Kembali ke Reff :
sayang  opo kowe krungu 
jerite atiku 
mengharap engkau kembali 
sayang … nganti memutih rambutku 
ra bakal luntur tresnoku

Percoyo opo pepujamu 
Cintamu kan tetap abadi

Lihat Kunci Gitar Sayang

Putar Lagu Sayang.