Lirik Lagu

Lirik Lagu Suket Teki Via Vallen

Suket Teki.

17/09/2018
Judul lagu : Suket Teki
Nama Band / Penyanyi : Via Vallen
Genre : Pop

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

   Wong salah ora gelem ngaku salah
   Suwe-suwe sopo wonge seng betah
   Mripatku uwis ngerti sak nyatane
   Kowe selak golek menangmu dewe
   Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

   Wong salah ora gelem ngaku salah
   Suwe-suwe sopo wonge seng betah
   Mripatku uwis ngerti sak nyatane
   Kowe selak golek menangmu dewe
   Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

   Wong salah ora gelem ngaku salah
   Suwe-suwe sopo wonge seng betah
   Mripatku uwis ngerti sak nyatane
   Kowe selak golek menangmu dewe
   Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

   Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Putar Lagu Suket Teki.