Lirik Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak

Bojo Galak.

24/08/2018

C
Wes nasipe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngepenakke
Seneng muring omongane sengak..
Kudu tak trimo bojoku pancen galak..
Saben dino rasane ra karuan..
Ngrasakke bojoku
Sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh
Atiku wes kadung tresno
Senadyan batinku
Ngempet ono jero dodo..
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah..
Tak tompo nganggo tulusing ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senadyan kahanane koyo ngene..
..Sungguh keterlaluan
Bojoku seng sak iki
Kleru sitik wae
Aku mesti diseneni
Ameh dolan ra konco
Kok ora di olehke senengane nuduh
Dikiro lungo ro liane
Yen wes ngono aku mung iso meneng
Tak jelasno malah
Mung gawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno rumongso
Wes paling pinter..
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah..
Tak tompo nganggo tulusing ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senadyan kahanane koyo ngene..
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote duwe bojo seng galak
Nek ra keturutan senengane mencak mencak
Ra usah di getuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen
Seng bagus dewe..
Kuwat dilakoni
Nek ra kuwat ditinggal ngopi
Tetap cinta senajan bojoku galak..
:

Yo wes ben duwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah..
Tak tompo nganggo tulusing ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senadyan kahanane koyo ngene..
Yo wes ben duwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah..
Tak tompo nganggo tulusing ati
Tak trimo sliramu tekan sak iki
Mungkin wes dadi jodone
Senadyan kahanane koyo ngene..

Lihat chord Bojo Galak

Putar Lagu Bojo Galak.