Chord Kunci Gitar Pendhoza Demi Kowe

09/04/2019
Judul lagu : Demi Kowe
Nama Band / Penyanyi : Pendhoza
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Pendhoza Demi Kowe. Nada Dasar Am.

    Intro :   Am   F   G   C   E
                 Am   F   G   C

    CDik aku bali  arep Emnepati janji
    Tak jFaluk kowGe ra ngapusCi
    CLungaku wingi  amung Emgolek rejeki
    Tak Fbuktekke kowe oGjo mbedo atCi

    Wis seFprene suwene
    Aku luCnga ninggal kowe
    AFdoh paran yo Gmung dinggo kowCe

    Reff :
       AAmku lilo adoh omah adoh wong tuwFo
       Demi kowGe ben supaya tetep MulyCa E
       TresAmnaku ra bakal ilang
       Senajan Fadoh paranku
       SetiakGu karo kowe tekan matCiku

    Aku Amlungo ra ngilang nanging mergo kahanan
    Aku Fora ngapusi bakal tak perjuangkan
    MikCir masa depan karo golek modal
    DinggGo sesuk rabi duduk dipelaminan
    Mugo gusAmti ngijabahi aku kowe dadi siji
    Bakal Furip bebrayan ojo wedi kelangan
    AkCu neng sandingmu ngancani uripmu
    MergGo yo mung kowe Sing gawe seneng atiku

    Wis sFprene suwene
    Aku luCnga ninggal kowe
    AFdoh paran yo mGung dinggo kowCe

    Reff :
       AAmku lilo adoh omah adoh wong tuwFo
       Demi kowGe ben supaya tetep MulyCa E
       TresAmnaku ra bakal ilang
       Senajan Fadoh paranku
       SetiakGu karo kowe tekan matCiku

    Merga tresAmno aku bisa adoh paran njaga rasa
    FGodaan teka nanging aku ora ngiwo
    Saiki wCis urip bareng susah seneng dilakoni
    Ono kowGe aku wani ngadepi urip iki
    MatAmur suwun wis gelem nompo aku
    SampFun percaya karo janji-janjiku
    BakCal tak jaga tekan ing patiku
    KanggGoku awakmu kuwi harga diriku

    Wis sFprene suwene
    Aku luCnga ninggal kowe
    AFdoh paran yo mGung dinggo kowCe

    Reff :
       AAmku lilo adoh omah adoh wong tuwFo
       Demi kowGe ben supaya tetep MulyCa E
       TresAmnaku ra bakal ilang
       Senajan Fadoh paranku
       SetiakGu karo kowe tekan matCiku   

       AAmku lilo adoh omah adoh wong tuwFo
       Demi kowGe ben supaya tetep MulyCa E
       TresAmnaku ra bakal ilang
       Senajan Fadoh paranku
       SetiakGu karo kowe tekan matCiku

    Putar Lagu Demi Kowe.

    auto scroll