Chord Kunci Gitar Pendhoza Aku Cah Kerjo

13/05/2020
Judul lagu : Aku Cah Kerjo
Nama Band / Penyanyi : Pendhoza
Genre : Pop

    Chord Kunci Gitar Pendhoza Aku Cah Kerjo. Nada Dasar C.

    Intro :   G    Am    Em    F    C    G

    CBebasan nunggu mongGso rendeng
    AmAnggongku le ngenteEmni kowe
    Wis Fono seCsasi geFnep dino Giki

    CMas yen pancen tresnoGku iki
    AmMbok anggep ra ono Emgunane
    AFku ra kuCciwo lan Faku ra Gloro

    Reff :

       CDik lunga ku ra teGges cidro
       AAmku lagi pengen miEmkir kerjo
       FTak jaluk kowe Cojo keloro-Gloro

       CDik tresna ku mung siGji kowe
       LaAmngit bumi kang dadi Emsaksine
       FYen neng ati ra Cono wanito Gliyo

    Kowe Fra sah sok muGtusi
    Aku Emra neng endi Amendi
    Aku Flungo amung ngGgolek reCjeki

    C Pangapurane awakku ra tau nyanding
    SliraGmu mergo tuntutan kerjoku nganti
    Ora nduwe wekAmtu
    Wektu kanggo nganAmcani ugo ngeterke
    EmNyanyi, kowe kudu ngerti lungaku
    Golek rejeFki, dongakno lakuku
    Ngayahi kewajibanCku
    Senajan abot kangCgomu nanging
    Kuatno atiGmu, wes dadi kahaGnan
    Aku lungo adoh paGran
    Ora bakal keGlegan
    Nyanding wedokan liCyan

    Reff :

       CDik lunga ku ra teGges cidro
       AAmku lagi pengen miEmkir kerjo
       FTak jaluk kowe Cojo keloro-Gloro

       CDik tresna ku mung siGji kowe
       LaAmngit bumi kang dadi Emsaksine
       FYen neng ati ra Cono wanito Gliyo

    C Ojo keloro-loro
    Lungaku ra teges Gcidro
    Opo meneh nganGti mikir
    Aku wis ora Amtresno
    Yo mung kowe sing Amtansah
    Ono neng njero doEmdo
    Ra ono trensno Emliyo
    Mergo aku tansah Fsetio
    Kudu percoyo Ftresnaku
    Iki mung siji Ckowe
    Wani sumpah mCati
    Ning ati ra ono liGyane
    Janjiku tak bukGtekke
    Ora mung ono lamGbe
    Tunggunen baliku Gbebrayan
    Tekane sak lawaCse

    Reff :

       CDik lunga ku ra teGges cidro
       AAmku lagi pengen miEmkir kerjo
       FTak jaluk kowe Cojo keloro-Gloro

       CDik tresna ku mung siGji kowe
       LaAmngit bumi kang dadi Emsaksine
       FYen neng ati ra Cono wanito Gliyo

    Kowe Fra sah sok muGtusi
    Aku Emra neng endi Amendi
    Aku Flungo amung ngGgolek reCjeki

    C Anggonku ngabari
    Yo mung lewat bbm-Gan
    Kadang sinyal aGngel
    Marai dadi penghaAmlang
    Ning yo kudu saAmbar,
    Ora usah nggo nesuEmnan
    Mergo trenso kuEmwi
    Mestine akeh pacoFban
    Sing tak jaluk koFwe
    Ojo nganti ilang roCso
    Senajan aku keCrep
    Gawe gelo lan kuciGwo
    Jembarno atiGmu
    Sak jembare laut saGmudro
    Kowe kudu ngerGti
    Yen aku iki cah Ckerjo

    CMas yen pancen kuwi Gkarepmu
    AAmku yo mung tansah biEmso nunggu
    FTak kuatne aCtiku tanpo sliGramu

    CMas nadyan kowe luGngo kerjo
    Sing Amtak jaluk kowe teEmtep setio
    FOjo nganti ke Cgudo wanito Gliyo

    SabaFro aku Gyo mung cah kerCjo

    Putar Lagu Aku Cah Kerjo.

    auto scroll