Chord Gitar Pendhoza Ngeliyo

26/07/2020
Judul lagu : Ngeliyo
Nama Band / Penyanyi : Pendhoza
Genre : Koplo
  • G Chord
  • D Chord
  • Em Chord
  • C Chord
  • Bm Chord

Chord Gitar Pendhoza Ngeliyo. Nada Dasar G (Capo di fret ke-2).

LaraGne ati bagai tertusuk Dduri
Arep obah dadi Emmales
Awakku iki leCmes   D

Raiso Gsambat, aku mencoba kuDat
Nanging malah tambah Emloro
Kelingan kowe ngeliCyo  D

Instrumen :    G    D    Em    C    D

Nandur Gkembang malah tukule bramDbang
Gawe mripat iki Emnangis
Ati tansah keiCris-iDris

Ora Gnyongko kowe milih wong lDiyo
Padahal aku sing selaEmlu ono
Ra tau nggawe kowe Cloro    D

Yen panCcen ngene balesanDmu
Aku Bmmung iso pasEmrah
Tak tangiCsono kuwi wis dadi Dkarepmu

Reff :

   JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
   MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
   Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
   Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

   GWis kadung tresno aku di gawe loro
   Opo saDlahku iki kok kowe ninggal lungo
   Nyesek Emning njero ati aku wis cinta mati
   Padahal Caku tulus kowe Dmalah nglarani

   GBab dilarani jane aku wis kebal
   Nanging Daku ro kowe kadung terlalu dalam
   Jujur Emaku ra kuat nglakoni tresno iki
   Aku Ckudu ngrasakke sliraDmu mbagi ati

   JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
   MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
   Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
   Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

   BuGbur kacang ijo di campur ketan ireng
   ADjur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
   PiEmlih mangan sego tinimbang mangan roti
   Ra nyongCko kowe tego janjiDmu mbok blenjani

   GTresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   AtiDku ora gampang nompo iki kahanan
   Kudu Emikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
   Mugo Ciki terakhir ngalaDmi kegagalan

Instrumen :   G    D    Em    C    D   (2x)

Yen panCcen ngene balesanDmu
Aku Bmmung iso pasEmrah
Tak tangiCsono kuwi wis dadi Dkarepmu

Reff :

   JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
   MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
   Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
   Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

   JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
   MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
   Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
   Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

Outro :    D    G

Putar Lagu Ngeliyo.

auto scroll