Chord Gitar Pendhoza Ngeliyo

26/07/2020
Judul lagu : Ngeliyo
Nama Band / Penyanyi : Pendhoza
Genre : Koplo

    Chord Gitar Pendhoza Ngeliyo. Nada Dasar G (Capo di fret ke-2).

    LaraGne ati bagai tertusuk Dduri
    Arep obah dadi Emmales
    Awakku iki leCmes  D

    Raiso Gsambat, aku mencoba kuDat
    Nanging malah tambah Emloro
    Kelingan kowe ngeliCyo D

    Instrumen :    G    D    Em    C    D

    Nandur Gkembang malah tukule bramDbang
    Gawe mripat iki Emnangis
    Ati tansah keiCris-iDris

    Ora Gnyongko kowe milih wong lDiyo
    Padahal aku sing selaEmlu ono
    Ra tau nggawe kowe Cloro   D

    Yen panCcen ngene balesanDmu
    Aku Bmmung iso pasEmrah
    Tak tangiCsono kuwi wis dadi Dkarepmu

    Reff :

       JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
       MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
       Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
       Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

       GWis kadung tresno aku di gawe loro
       Opo saDlahku iki kok kowe ninggal lungo
       Nyesek Emning njero ati aku wis cinta mati
       Padahal Caku tulus kowe Dmalah nglarani

       GBab dilarani jane aku wis kebal
       Nanging Daku ro kowe kadung terlalu dalam
       Jujur Emaku ra kuat nglakoni tresno iki
       Aku Ckudu ngrasakke sliraDmu mbagi ati

       JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
       MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
       Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
       Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

       BuGbur kacang ijo di campur ketan ireng
       ADjur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
       PiEmlih mangan sego tinimbang mangan roti
       Ra nyongCko kowe tego janjiDmu mbok blenjani

       GTresno tenanan malah mbok nggo dolanan
       AtiDku ora gampang nompo iki kahanan
       Kudu Emikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
       Mugo Ciki terakhir ngalaDmi kegagalan

    Instrumen :   G    D    Em    C    D   (2x)

    Yen panCcen ngene balesanDmu
    Aku Bmmung iso pasEmrah
    Tak tangiCsono kuwi wis dadi Dkarepmu

    Reff :

       JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
       MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
       Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
       Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

       JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
       MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
       Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
       Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

    Outro :    D    G

    Putar Lagu Ngeliyo.

    auto scroll