Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar OM Wawes Tetep Ning Ati

Tetep Ning Ati.

17/06/2019
Judul lagu : Tetep Ning Ati
Nama Band / Penyanyi : OM Wawes
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar OM Wawes Tetep Ning Ati. Nada Dasar F.

    Intro :   F   Am   Dm   D
                Gm   C   F   Am   Gm   C

    BaFnyu tiAmbo.. seDmko laDngit
    Dadi Gmseksi setyoku mung Ckanggo kowe
    Sing Amneng atiDmku
    Ra bakal Gmiso ilang
    Senadyan Ckowe nglarani Faku


    Am Sak tenane atiDmku loro
    DNanging geGmde tresno iki
    LuCweh seko cidro


    JanjiAmmu.. neng aDku
    wes tak raGmsakke wae
    KuCwi kabeh mergo koFwe

    Reff :
       AA#ku isCeh tresno kowAme
       Nganti teDmkan esok kaGmpan
       SliraCmu tetep neng Fatiku

       SenaA#dyan kowCe
       ora iAmso dadi sing tak Dmkarepke
       nganti Gmmati, kowe Ctetep neng aFti C

    Musik :   F   Am   Dm   D   Gm   C
                  Am   A#   Gm   C   F


    F Aku Amtansah keDmlingan
    JanDjimu neng aA#ku ra bakal
    LuCngo ninggal crito loAmro
    Tapi nyataDmne
    KoDwe ora iGmso njogo roso iki
    NganCti pungkasane urepFku


    Am Sak tenane atiDmku loro
    Nanging geGmde tresno iki
    LuCweh seko cidro


    JanjiAmmu neng aDku
    Wis tak raGmsakke wae
    KuCwi kabeh mergo koFwe

    Reff :
       AA#ku isCih tresno kowAme
       Nganti teDmkan esok kaGmpan
       SliraCmu tetep neng Fatiku

       SenaA#dyan kowCe
       Ora iAmso dadi sing tak Dmkarepke
       Nganti Gmmati, kowe Ctetep neng aFti

       AA#ku isCih tresno kowAme
       Nganti teDmkan esok kaGmpan
       SliraCmu tetep neng Fatiku

       SenaA#dyan kowCe
       Ora iAmso dadi sing tak Dmkarepke
       Nganti Gmmati, kowe Ctetep neng aFti C

    Outro :   A#   C   Am   Dm   Gm   C   F

    Putar Lagu Tetep Ning Ati.

    auto scroll