Chord Kunci Gitar OM Wawes Tetep Ning Ati

17/06/2019
Judul lagu : Tetep Ning Ati
Nama Band / Penyanyi : OM Wawes
Genre : Koplo
  • F Chord
  • Am Chord
  • Dm Chord
  • D Chord
  • Gm Chord
  • C Chord
  • A# Chord

Chord Kunci Gitar OM Wawes Tetep Ning Ati. Nada Dasar F.

Intro :   F   Am   Dm   D
            Gm   C   F   Am   Gm   C

BaFnyu tiAmbo.. seDmko laDngit
Dadi Gmseksi setyoku mung Ckanggo kowe
Sing Amneng atiDmku
Ra bakal Gmiso ilang
Senadyan Ckowe nglarani Faku


Am Sak tenane atiDmku loro
DNanging geGmde tresno iki
LuCweh seko cidro


JanjiAmmu.. neng aDku
wes tak raGmsakke wae
KuCwi kabeh mergo koFwe

Reff :
   AA#ku isCeh tresno kowAme
   Nganti teDmkan esok kaGmpan
   SliraCmu tetep neng Fatiku

   SenaA#dyan kowCe
   ora iAmso dadi sing tak Dmkarepke
   nganti Gmmati, kowe Ctetep neng aFti  C

Musik :   F   Am   Dm   D   Gm   C
              Am   A#   Gm   C   F


F Aku Amtansah keDmlingan
JanDjimu neng aA#ku ra bakal
LuCngo ninggal crito loAmro
Tapi nyataDmne
KoDwe ora iGmso njogo roso iki
NganCti pungkasane urepFku


Am Sak tenane atiDmku loro
Nanging geGmde tresno iki
LuCweh seko cidro


JanjiAmmu neng aDku
Wis tak raGmsakke wae
KuCwi kabeh mergo koFwe

Reff :
   AA#ku isCih tresno kowAme
   Nganti teDmkan esok kaGmpan
   SliraCmu tetep neng Fatiku

   SenaA#dyan kowCe
   Ora iAmso dadi sing tak Dmkarepke
   Nganti Gmmati, kowe Ctetep neng aFti

   AA#ku isCih tresno kowAme
   Nganti teDmkan esok kaGmpan
   SliraCmu tetep neng Fatiku

   SenaA#dyan kowCe
   Ora iAmso dadi sing tak Dmkarepke
   Nganti Gmmati, kowe Ctetep neng aFti  C

Outro :   A#   C   Am   Dm   Gm   C   F

Putar Lagu Tetep Ning Ati.

auto scroll