Kunci Gitar Bojo Galak Nella Kharisma

24/08/2018
Judul lagu : Bojo Galak
Nama Band / Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Pop
  • C Chord
  • </strong>C Chord
  • G Chord
  • Am Chord
  • F Chord
  • Dm Chord
  • A Chord
  • Em Chord

Kunci Gitar Bojo Galak Nella Kharisma. Nada Dasar C.

Intro :  C   G   Am   G
         F   C   Dm   G

Wes Cnasipe kudu Gkoyo ngeAmne  G
NduDmwe bojo kok Ara tau ngepGenakke
SeEmneng muring omongane sengAak.. Dm   A
Kudu Ftak trimo bojoku Gpancen galCak..

SaCben dino rasaGne ra karuAman.. G
NgrasakDmke bojoku
Sing Ara tau perGhatian
NangEming piye maneh
Atiku wAes kadung tresDmno
Senadyan Fbatinku
Ngempet oGno jero doCdo..

Reff:
   Yo wes bCen duwe bojo sGing galak
   Yo wes bAmen sing omongaGne sengak
   Seneng nFggawe aku sCusah
   Nanging Faku wegah pGisah..

   Tak tomCpo nganggo tulusGing ati
   Tak triAmmo sliramu tekan sGak iki
   Mungkin Fwes dadi joCdone
   Senadyan kFahanane koGyo ngeCne..

C..Sungguh keterlaluGan
Bojoku seng sak iAmki
Kleru sitik wGae
Aku mesti diseneFni
Ameh dolan ra konCco
Kok ora di olehFke senengane nuduh
GDikiro lungo ro liaCne
Yen wes ngono aGku mung iso meAmneng
Tak jelasno malGah
Mung gawe kowe sepanFeng
Di matamu aCku iki ora tau beFner
Kabeh mbok salahno Grumongso
Wes paling pintCer.. G

Reff:
   Yo wes bCen duwe bojo sGing galak
   Yo wes bAmen sing omongaGne sengak
   Seneng nFggawe aku sCusah
   Nanging Faku wegah pGisah..

   Tak tomCpo nganggo tulusGing ati
   Tak triAmmo sliramu tekan sGak iki
   Mungkin Fwes dadi joCdone
   Senadyan kFahanane koGyo ngeCne..

ICbarate dele seng uGwes dadi tempe
KuAmdu tak lakoni yen pancen ngGene dalane
AboFte duwe bojo sCeng galak
Nek Fra keturutan senengGane mencak mencak

Ra usCah di getuni aku kGudu kuat ati
NganAmti tekan mati sliramu Gtetep ning ati
Di sFtel kendo wae tak niCkmati uripe
SeFnajane galak bojoku Gpancen
Seng bagus deCwe..

KuwFat dilakonGi
Nek ra kuwEmat ditinggal ngoAmpi
Tetap cintFa senajan Gbojoku galCak..

MusikC   G   Am   G
         F   C   F   G
         C   G   Am   G
         F   C   F   G

Reff:
   Yo wes bCen duwe bojo sGing galak
   Yo wes bAmen sing omongaGne sengak
   Seneng nFggawe aku sCusah
   Nanging Faku wegah pGisah..

   Tak tomCpo nganggo tulusGing ati
   Tak triAmmo sliramu tekan sGak iki
   Mungkin Fwes dadi joCdone
   Senadyan kFahanane koGyo ngeCne..

   Yo wes bCen duwe bojo sGing galak
   Yo wes bAmen sing omongaGne sengak
   Seneng nFggawe aku sCusah
   Nanging Faku wegah pGisah..

   Tak tomCpo nganggo tulusGing ati
   Tak triAmmo sliramu tekan sGak iki
   Mungkin Fwes dadi joCdone
   Senadyan kFahanane koGyo ngeCne..

Putar Lagu Bojo Galak.

auto scroll