Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Rembulan

Rembulan.

14/06/2019
Judul lagu : Rembulan
Nama Band / Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Rembulan. Nada Dasar C.

    Intro :   Am   Em   F   C
                 Am   G   C

    RembCulan ing wengi
    TansFah anyekseni
    EndGah paras manis
    Esem lan Cguyumu
    GiAmnambar ing Embathin
    Tan Fbiso nglalekCke
    DmYekti kangGmas
    Ora ono liCyane G

    CTatapan netramu
    NemFbus ing atiku
    AGgawe aku mung
    Mikirne sCliramu
    CahAmyaning rembEmulan
    Kalah klFawan esemCmu
    ADmmung kang mGas

    Reff :
       HowoAmning njero baEmthin
       Pengen tFansah sesanCding
       Yo Fmung karo kang Cmas
       Atiku Dmmung kanggo kang Emas

       Nadyan Amakeh pepaEmlang
       Ngalangi Fdalan katresCnan
       Iku Dmpancen dalan Csupoyo
       TresDmno iki
       BakGal kasembaCdan

    Interlude :   Am   Em    F   C
                        Am   G   C

    CTatapan netramu
    NemFbus ing atiku
    AGgawe aku mung
    Mikirne sCliramu
    CahAmyaning rembulEman
    Kalah klFawan esemCmu
    ADmmung kang mGas

    Reff :
       HowoAmning njero baEmthin
       Pengen tFansah sesanCding
       Yo Fmung karo kang Cmas
       Atiku Dmmung kanggo kang Emas

       Nadyan Amakeh pepaEmlang
       Ngalangi Fdalan katresCnan
       Iku Dmpancen dalan Csupoyo
       TresDmno iki
       BakGal kasembaCdan

       HowoAmning njero baEmthin
       Pengen tFansah sesanCding
       Yo Fmung karo kang Cmas
       Atiku Dmmung kanggo kang Emas

       Nadyan Amakeh pepaEmlang
       Ngalangi Fdalan katresCnan
       Iku Dmpancen dalan Csupoyo
       TresDmno iki
       BakGal kasembaCdan

    Putar Lagu Rembulan.

    auto scroll