Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Rembulan

14/06/2019
Judul lagu : Rembulan
Nama Band / Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Koplo
  • C Chord
  • Am Chord
  • Em Chord
  • F Chord
  • G Chord
  • Dm Chord
  • E Chord

Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Rembulan. Nada Dasar C.

Intro :   Am   Em   F   C
             Am   G   C

RembCulan ing wengi
TansFah anyekseni
EndGah paras manis
Esem lan Cguyumu
GiAmnambar ing Embathin
Tan Fbiso nglalekCke
DmYekti kangGmas
Ora ono liCyane  G

CTatapan netramu
NemFbus ing atiku
AGgawe aku mung
Mikirne sCliramu
CahAmyaning rembEmulan
Kalah klFawan esemCmu
ADmmung kang mGas

Reff :
   HowoAmning njero baEmthin
   Pengen tFansah sesanCding
   Yo Fmung karo kang Cmas
   Atiku Dmmung kanggo kang Emas

   Nadyan Amakeh pepaEmlang
   Ngalangi Fdalan katresCnan
   Iku Dmpancen dalan Csupoyo
   TresDmno iki
   BakGal kasembaCdan

Interlude :   Am   Em    F   C
                    Am   G   C

CTatapan netramu
NemFbus ing atiku
AGgawe aku mung
Mikirne sCliramu
CahAmyaning rembulEman
Kalah klFawan esemCmu
ADmmung kang mGas

Reff :
   HowoAmning njero baEmthin
   Pengen tFansah sesanCding
   Yo Fmung karo kang Cmas
   Atiku Dmmung kanggo kang Emas

   Nadyan Amakeh pepaEmlang
   Ngalangi Fdalan katresCnan
   Iku Dmpancen dalan Csupoyo
   TresDmno iki
   BakGal kasembaCdan

   HowoAmning njero baEmthin
   Pengen tFansah sesanCding
   Yo Fmung karo kang Cmas
   Atiku Dmmung kanggo kang Emas

   Nadyan Amakeh pepaEmlang
   Ngalangi Fdalan katresCnan
   Iku Dmpancen dalan Csupoyo
   TresDmno iki
   BakGal kasembaCdan

Putar Lagu Rembulan.

auto scroll