Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Banyu Moto Ft. Dory Harsa

17/06/2020
Judul lagu : Banyu Moto
Nama Band / Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Pop

    Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Banyu Moto Ft. Dory Harsa. Nada Dasar D.

    Intro :   D    G    C    A

    D Tembang iGki    Gm tak     Dgawe
    Mung kanggo Emkowe
    Sing paling Atak tenani
    Nganti saDiki   Gm

    D Tumetese banyu moGto iki
    Sing dadi Emsaksi
    Sumpah lan janAji sehidup seDmati

    Reff :

       Am Sampai kaDpan kan kau bukGtikan
       Tresno tuAlus yo mung kanggo aDwakku
       D7 Sampai maDti kan ku pasGtikan
       Mergo mung Emkowe
       Sing tak tresAnani tekaning maDti

       D Cahyo lintang ing wengi
       G Nggawe ayeme atAi
       Tambah nggegoGwo roso
       Kangen mring sliraAmu tresnaDku

    Instrumen :
    G    Em    A    F#m    B    Em    A    D

    D Tumetese banyu moGto iki
    Sing dadi Emsaksi
    Sumpah lan janAji sehidup seDmati

    Reff :

       D Sampai kapan kan kau bukGtikan
       Tresno tuAlus yo mung kanggo aDwakku
       D7 Sampai maDti kan ku pasGtikan
       Mergo mung Emkowe
       Sing tak tresAnani tekaning Dmati

       D Sampai kapan kan kau bukGtikan
       Tresno tuAlus yo mung kanggo aDwakku
       HoD7o sampai maDti kan ku pasGtikan
       Mergo mung Emkowe
       Sing tak tresAnani tekaning Dmati

       D Cahyo lintang ing wengi
       G Nggawe ayeme atAi
       Tambah nggegoGwo roso
       Kangen mring sliraAmu tresnaDku

    Putar Lagu Banyu Moto.

    auto scroll