Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Banyu Moto Ft. Dory Harsa

17/06/2020
Judul lagu : Banyu Moto
Nama Band / Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Pop
  • D Chord
  • G Chord
  • C Chord
  • A Chord
  • Gm Chord
  • Em Chord
  • Am Chord
  • D7 Chord
  • F#m Chord
  • B Chord

Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Banyu Moto Ft. Dory Harsa. Nada Dasar D.

Intro :   D    G    C    A

D Tembang iGki    Gm tak     Dgawe
Mung kanggo Emkowe
Sing paling Atak tenani
Nganti saDiki    Gm

D Tumetese banyu moGto iki
Sing dadi Emsaksi
Sumpah lan janAji sehidup seDmati

Reff :

   Am Sampai kaDpan kan kau bukGtikan
   Tresno tuAlus yo mung kanggo aDwakku
   D7 Sampai maDti kan ku pasGtikan
   Mergo mung Emkowe
   Sing tak tresAnani tekaning maDti

   D Cahyo lintang ing wengi
   G Nggawe ayeme atAi
   Tambah nggegoGwo roso
   Kangen mring sliraAmu tresnaDku

Instrumen :
G    Em    A    F#m    B    Em    A    D

D Tumetese banyu moGto iki
Sing dadi Emsaksi
Sumpah lan janAji sehidup seDmati

Reff :

   D Sampai kapan kan kau bukGtikan
   Tresno tuAlus yo mung kanggo aDwakku
   D7 Sampai maDti kan ku pasGtikan
   Mergo mung Emkowe
   Sing tak tresAnani tekaning Dmati

   D Sampai kapan kan kau bukGtikan
   Tresno tuAlus yo mung kanggo aDwakku
   HoD7o sampai maDti kan ku pasGtikan
   Mergo mung Emkowe
   Sing tak tresAnani tekaning Dmati

   D Cahyo lintang ing wengi
   G Nggawe ayeme atAi
   Tambah nggegoGwo roso
   Kangen mring sliraAmu tresnaDku

Putar Lagu Banyu Moto.

auto scroll