Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Balungan Kere

10/09/2019
Judul lagu : Balungan Kere
Nama Band / Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Koplo
  • G Chord
  • Am Chord
  • D Chord
  • Cm Chord
  • Em Chord
  • E Chord
  • B Chord
  • C Chord
  • Bm Chord
  • Dm Chord
  • F#m Chord

Chord Kunci Gitar Nella Kharisma Balungan Kere. Nada Dasar G.

Intro :
G   Am   D   G
Cm   G   Em   Am   D   G

G Mbiyen aku tau Amkelangan
D Nganti saiki iGsih kelingan
Em Kowe sing Etak anti anAmti
Bebrayan tekane paDti
Jebule mblenjani Gjanji   Cm    D

G Kabeh iki mergo Amkahanan
D Ben iso nyukupi keGbutuhan
BEmAku kerEjo esuk Amsore
Nanging kowe sambat waDe
Jarene balungan Gkere

Reff :
   Opo pancen wis naCsibku
   D   Kudu piCsahan karo Bmsliramu
   E  Jaremu arep nompo Amopo anane
   Nanging nyaDtane tresnaku mbok sepeGlekke

Dm Kudune Gkowe ngerCteni
D Kabeh mung Ctitipane Bmgusti
E Senajan atiku wis buAmbrah
Ngandelingno ning ibaDdah
Gusti sing paringi Gberkah

SeGnajF#man   baEmlungan keBmre
Ora kenCdo nyambut Ggawe
SenaEmjan dalan ra Bmalus
Sing penCting waDni teGrus

Musik :
Em   C   D   G
Am   D   G   Em
Am   D   G

G Kabeh iki mergo Amkahanan
D Ben iso nyukupi keGbutuhan
BEmaku kerEjo esuk Amsore
Nanging kowe sambat waDe
Jarene balungan Gkere

Reff :
   Opo pancen wis naCsibku
   D Kudu piCsahan karo Bmsliramu
   E Jaremu arep nompo Amopo anane
   Nanging nyaDtane tresnaku mbok sepeGlekke

Dm Kudune Gkowe ngerCteni
D Kabeh Cmung titipaBmne gusti
E Senajan atiku wis buAmbrah
Ngandelingno ning ibaDdah
Gusti sing paringi Gberkah

Em Senajan aEtiku wis Ambubrah
Ngandelingno ning ibaDdah
Gusti sing CparDingi Gberkah   Cm    G

Putar Lagu Balungan Kere.

auto scroll