Chord Kunci Gitar Ndarboy Genk Wong Sepele

24/06/2020
Judul lagu : Wong Sepele
Nama Band / Penyanyi : Ndarboy Genk
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Ndarboy Genk Wong Sepele. Nada Dasar C.

    Intro :   C    Fm    C    Fm    Am    G    F    G

    CDuh aboG/Bte, kahaAmnane uripEmku
    KuFdu nandang loCro
    Dipandang Dmsesisih moGto   Dm  G

    CYen takdiG/Bre, kudu diAmkuat-kuatEmke
    AFku mung wong seCpele
    Kudu Dmkuat atiGne

    KaAmdang pingin ngeluh
    Naliko Emkentekan eluh
    KoFdrate manungso
    Kui panCcen bedo-beGdo

    DeAmdel duwel ati
    Nompo kaEmsunyatan iki
    KuFdu tak tambaDmni
    Kanggo jaGlani uripku Ciki

    Reff :

       JuGjur sedih uripku Ckoyo mengkene
       Sugih waDmras durung taGu tak rasaCke
       UGrip dewe tresno raCono sing gaAmpe
       Kudu saDbar mung dianggep wong sepeGle

       Mlaku we Fkadang kesanGdung
       Ora Emono sing nuAmlung
       Tangise Dmning ati raGiso tak Cbendung

    Instrumen :
    Am    Em    F    C    Am    Em    F    Dm    G

    CYen takdiG/Bre, kudu diAmkuat-kuatEmke
    AFku mung wong seCpele
    Kudu Dmkuat atiGne

    KaAmdang pingin ngeluh
    Naliko Emkentekan eluh
    KoFdrate manungso
    Kui panCcen bedo-beGdo

    DeAmdel duwel ati
    Nompo kaEmsunyatan iki
    KuFdu tak tambaDmni
    Kanggo jaGlani uripku Ciki

    Reff :

       JuGjur sedih uripku Ckoyo mengkene
       Sugih waDmras durung taGu tak rasaCke
       UGrip dewe tresno raCono sing gaAmpe
       Kudu saDbar mung dianggep wong sepeGle

       Mlaku we Fkadang kesanGdung
       Ora Emono sing nuAmlung
       Tangise Dmning ati raGiso tak Cbendung

       Mlaku we Fkadang kesanGdung
       Ora Emono sing nuAmlung
       Tangise Dmning ati raGiso tak benCdung

       Aku panFcen wong sepeGle
       Nanging baEmkal tak buktekAmke
       Dadi uDmwong ojo seGneng nyepeClekke

    Putar Lagu Wong Sepele.

    auto scroll