Chord Kunci Gitar Happy Asmara Ninggal Tatu

18/05/2020
Judul lagu : Ninggal Tatu
Nama Band / Penyanyi : Happy Asmara
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Happy Asmara Ninggal Tatu. Nada Dasar C.

    Intro :
    C    G    Am    Em    F    C    Dm    G   (2x)

    CNing opo ra criGto
    Yen Amkowe wis ra Emtresno
    FNing kowe malah Clungo
    NingDmgal tatu ning Gdodo
    AmRasane aEmti iki    Fkoyo keno Cmowo
    AmBareng wis ngerEmti
    Ning mbuFriku kowe ngGliyo

    CJanjine nganGcani
    NganAmti tekanEme pati
    Ning Fnyatane Cjanjimu
    Kuwi Dmmung kari Gjanji
    AmPanase geEmni ra    koFyo panase Cati
    AmSakwise ngerEmti
    Kowe ning Faku ngaGpusi

    Reff :

       CKowe tak saGyang-sayang
       AmSaiki maEmlah ngilang
       FTresnamu kaCro aku
       KuDmwi mung kiGasan
       CKowe tak gaGdang-gadang
       AmTegane gaEmwe wirang
       FAnggonku laCbuh kowe
       ODmpo iseh kuGrang

    Instrumen :
    C    G    Am    Em
    F    C    Dm    G
    Am    Em   F    C
    Am    Em    F    G

    CNing opo ra criGto
    Yen Amkowe wis ra Emtresno
    FNing kowe malah Clungo
    NingDmgal tatu ning Gdodo
    AmRasane aEmti iki    Fkoyo keno Cmowo
    AmBareng wis ngerEmti
    Ning mbuFriku kowe ngGliyo

    CJanjine nganGcani
    NganAmti tekanEme pati
    Ning Fnyatane Cjanjimu
    Kuwi Dmmung kari Gjanji
    AmPanase geEmni ra    koFyo panase Cati
    AmSakwise ngerEmti
    Kowe ning Faku ngaGpusi

    Reff :

       CKowe tak saGyang-sayang
       AmSaiki maEmlah ngilang
       FTresnamu kaCro aku
       KuDmwi mung kiGasan
       CKowe tak gaGdang-gadang
       AmTegane gaEmwe wirang
       FAnggonku laCbuh kowe
       ODmpo iseh kuGrang

    Outro :
    C    G    Am    Em
    F    Em    Dm    G    C

    Putar Lagu Ninggal Tatu.

    auto scroll