Chord Kunci Gitar Happy Asmara Lalekno Aku

02/06/2020
Judul lagu : Lalekno Aku
Nama Band / Penyanyi : Happy Asmara
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Happy Asmara Lalekno Aku. Nada Dasar Em.

    Intro :
    Em    Bm    C    G    D
    Em    Bm    C    D    Em

    EmWis lalekno Bmawakku
    Sing mbiCyen nate mbok Gtresnani  D
    EmWis lupakan Bmdiriku
    Yang duClu pernah kau Gcintai  D

    Am Amergo ku saiki Emwis nemu
    EmSing luwCih ngerteni tresnBoku

    Reff :

       Ojo diEmsalahne aku wis niAmnggalne
       Ngono mbiDyen kowe sing ngajak GpisahBan
       Ojo Emdipaido pancen wis Amra jodo
       Tak jaluk Dawakmu golek penCggantiEmku

    Instrumen :
    Em    D    C    D    Em    C    D    Em

    EmWis lalekno Bmawakku
    Sing mbiCyen nate mbok Gtresnani D
    EmWis lupakan Bmdiriku
    Yang duClu pernah kau Gcintai   D

    Am Amergo ku saiki Emwis nemu
    Sing luCwih ngerteni tresBnaku

    Reff :

       Ojo diEmsalahne aku wis niAmnggalne
       Ngono mbiDyen kowe sing ngajak GpisahBan
       Ojo Emdipaido pancen wis Amra jodo
       Tak jalDuk awakmu golek CpenggantiEmku   C   B

       Ojo diEmsalahne aku wis Amninggalne
       Ngono mbiDyen kowe sing ngajak GpisahBan
       Ojo Emdipaido pancen wis Amra jodo
       Tak jaluk Dawakmu golek pengCgantiEmku   C   D
       Golek penCggantiEmku

    Putar Lagu Lalekno Aku.

    auto scroll