Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Dalan Liyane

Dalan Liyane.

28/01/2020
Judul lagu : Dalan Liyane
Nama Band / Penyanyi : Happy Asmara
Genre : Dangdut

    Chord Kunci Gitar Happy Asmara Dalan Liyane. Nada Dasar C.

    Intro :
    F    G    C    Em
    Am     A    Dm    G    C

    C  Sopo seng Gkuat nandang Ckahanan
    Am Sopo seng Aora kroso Dmkelangan
    FDitinggal pas Gsayang sayaEmnge
    Pas lagi Ajeru jeruDmne
    Kowe milih Gdalan liyaCne

    Instrumen :   Fm    C

    Sopo seng Ckuat ditinggal lungo
    Am Sopo seng Aatine oDmra loro
    FKenangan sing Gwis tak lakoEmni
    Tak simpen Aning njero aDmti
    Dewe wis Gra dadi Csiji

    Reff :

       Yowis ben tak Flakoni nganti
       Sak kuat Gkuate ati
       Pesenku Cmung siji
       EmSing ngati aAmti
       IAsoku mung menDmdem
       Esuk tekan sonGten
       Mergo sadar diri kuClo
       Dudu sinten sinCten

       Yowis ben mung Ftak pendem roso
       Sing ono nGing njero dodo
       Tetep tak Cdongakno
       MuEmgo urip mulAmyo
       IAsoku mung nyuDmwun
       Mugo ora geGtun
       Cekap semanten maturCnuwun

    Instrumen :
    F    G    C     Em
    Am     A    Dm     G    C

    Reff :

       Yowis ben tak Flakoni nganti
       Sak kuat Gkuate ati
       Pesenku Cmung siji
       EmSing ngati aAmti
       IAsoku mung menDmdem
       Esuk tekan sonGten
       Mergo sadar diri kuClo
       Dudu sinten sinCten

       Yowis ben mung Ftak pendem roso
       Sing ono nGing njero dodo
       Tetep tak Cdongakno
       MuEmgo urip mulAmyo
       IAsoku mung nyuDmwun
       Mugo ora geGtun
       Cekap semanten maturCnuwun  Am

       IAsoku mung nyuDmwun
       Mugo ora Ggetun
       Cekap semanten maturCnuwun

    Putar Lagu Dalan Liyane.

    auto scroll