Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Balik Kanan Wae

Balik Kanan Wae.

06/03/2020
Judul lagu : Balik Kanan Wae
Nama Band / Penyanyi : Happy Asmara
Genre : Pop

    Chord Kunci Gitar Happy Asmara Balik Kanan Wae. Nada Dasar C.

    KeliCngan nalikaGne aku keAmtemu ro koGwe
    Ati Fiki langsung iso tresno Grasane
    Saben Cketemu sliGramu tansah Amayem atiGku
    NaliFko nyawang esem lan guyuGmu

    Sampai Ftiba waktu yang ku nanGti
    Tak ungCkapke roso Gning njero aAmti iki
    NaGnging nyataFne kowe oGno sing nduweCni

    Reff :

       AFku tresno kaGro kowe
       NaCnging aku biAmso nompo
       NgerteFni kowe uwGis nyanding uCwong liyo

       AFku kudu iso Gnerimo
       SenaCjan ati loro Amrasane
       MungFkin kabeh iGki wis dalaCne

    Instrumen :
    C    G    Am    G    F    G   (2x)

    F Sepurane aGku wis tresno sliraCmu
    Senajan aku iAmki dudu pilihanFmu
    Mending tak ikhlasGno dari pada cidro
    C Mugo kowe bahagia Ckaro wong liyo

    Instrumen :   F    G    C

    Sampai Ftiba waktu yang ku nanGti
    Tak ungCkapke roso Gning njero aAmti iki
    NaGnging nyataFne kowe oGno sing nduweCni

    Reff :

       AFku tresno kaGro kowe
       NaCnging aku biAmso nompo
       NgerteFni kowe uwGis nyanding uCwong liyo

       AFku kudu iso Gnerimo
       SenaCjan ati loro Amrasane
       MungFkin kabeh iGki wis dalaCne

       AFku tresno kaGro kowe
       NaCnging aku biAmso nompo
       NgerteFni kowe uwGis nyanding uCwong liyo

       AFku kudu iso Gnerimo
       SenaCjan ati loro Amrasane
       MungFkin kabeh iGki wis dalaCne

       Wis wis Fwis cukup
       Mending baGlik kanan waCe

    Putar Lagu Balik Kanan Wae.

    auto scroll