Chord Kunci Gitar Happy Asmara Balik Kanan Wae

06/03/2020
Judul lagu : Balik Kanan Wae
Nama Band / Penyanyi : Happy Asmara
Genre : Pop
  • C Chord
  • G Chord
  • Am Chord
  • F Chord

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Balik Kanan Wae. Nada Dasar C.

KeliCngan nalikaGne aku keAmtemu ro koGwe
Ati Fiki langsung iso tresno Grasane
Saben Cketemu sliGramu tansah Amayem atiGku
NaliFko nyawang esem lan guyuGmu

Sampai Ftiba waktu yang ku nanGti
Tak ungCkapke roso Gning njero aAmti iki
NaGnging nyataFne kowe oGno sing nduweCni

Reff :

   AFku tresno kaGro kowe
   NaCnging aku biAmso nompo
   NgerteFni kowe uwGis nyanding uCwong liyo

   AFku kudu iso Gnerimo
   SenaCjan ati loro Amrasane
   MungFkin kabeh iGki wis dalaCne

Instrumen :
C    G    Am    G    F    G   (2x)

F Sepurane aGku wis tresno sliraCmu
Senajan aku iAmki dudu pilihanFmu
Mending tak ikhlasGno dari pada cidro
C Mugo kowe bahagia Ckaro wong liyo

Instrumen :   F    G    C

Sampai Ftiba waktu yang ku nanGti
Tak ungCkapke roso Gning njero aAmti iki
NaGnging nyataFne kowe oGno sing nduweCni

Reff :

   AFku tresno kaGro kowe
   NaCnging aku biAmso nompo
   NgerteFni kowe uwGis nyanding uCwong liyo

   AFku kudu iso Gnerimo
   SenaCjan ati loro Amrasane
   MungFkin kabeh iGki wis dalaCne

   AFku tresno kaGro kowe
   NaCnging aku biAmso nompo
   NgerteFni kowe uwGis nyanding uCwong liyo

   AFku kudu iso Gnerimo
   SenaCjan ati loro Amrasane
   MungFkin kabeh iGki wis dalaCne

   Wis wis Fwis cukup
   Mending baGlik kanan waCe

Putar Lagu Balik Kanan Wae.

auto scroll