Chord Kunci Gitar Happy Asmara Aku Tenang

12/05/2020
Judul lagu : Aku Tenang
Nama Band / Penyanyi : Happy Asmara
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Happy Asmara Aku Tenang. Nada Dasar D (Capo Di Fret 1).

    Reff :

       Pinginku Gsiji nyanding Akowe selaDwase
       Bm Ra ono Emwong liyo sing iAso misahaDke
       Cukup sliGramu gawe Aatiku teDnang
       Bm Ra bakal Emilang
       Mergo koAwe sing tak saDyang

    Instrumen :   D    A    Bm    F#m    G    A    D

    DSumilire Gangin dalu Diki G
    DKelingan eGsemmu dek wiAngi
    Tansah F#mkegowo nganti saikBmi
    Ra biEmso ilang nganti Akegowo ngimDpi

    EmWis suAwe.. aku DngenteA/C#ni koweBm
    Nganti Emsaiki biAso dadi siDji
    EmMung koAwe sing puDrun nomA/C#po
    Opo kaBmhananku
    MaEmtursuwun tresnomu Amung kanggo aDku

    Instrumen :   G    A    D

    Reff :

       Pinginku Gsiji nyanding Akowe selaDwase
       Bm Ra ono Emwong liyo sing iAso misahaDke
       Cukup sliGramu gawe Aatiku teDnang
       Bm Ra bakal Emilang
       Mergo koAwe sing tak saDyang

    Instrumen :   D    A    Bm    F#m    G    A    D   (2x)

    DSumilire Gangin dalu Diki  G
    DKelingan eGsemmu dek wiAngi
    Tansah F#mkegowo nganti saikBmi
    Ra biEmso ilang nganti Akegowo ngimDpi

    EmWis suAwe, aku DngenteA/C#ni koweBm
    Nganti Emsaiki biAso dadi siDji
    EmMung koAwe, sing puDrun nomA/C#po
    Opo kaBmhananku
    MaEmtursuwun tresnomu Amung kanggo aDku

    Instrumen :   G    A    D

    Reff :

       Pinginku Gsiji nyanding Akowe selaDwase
       Bm Ra ono Emwong liyo sing iAso misahaDke
       Cukup sliGramu gawe Aatiku teDnang
       Bm Ra bakal Emilang
       Mergo koAwe sing tak saDyang

       Pinginku Gsiji nyanding Akowe selaDwase
       Bm Ra ono Emwong liyo sing iAso misahaDke
       Cukup sliGramu gawe Aatiku teDnang
       Bm Ra bakal Emilang
       Mergo koAwe sing tak saDyang

    Putar Lagu Aku Tenang.

    auto scroll