Kunci Gitar Guyon Waton Ora Masalah

27/03/2019
Judul lagu : Ora Masalah
Nama Band / Penyanyi : Guyon Waton
Genre : Koplo

    Kunci Gitar Guyon Waton Ora Masalah. Nada Dasar C.

    Intro :   C   G   Am   Em
              F   C   G   C   G

    KoCwe pernah oGno ning aAmtiku Em
    JanFji ora baGkal ninggalke Caku
    SaDmiki kowe luGngo
    MblenCjani GjanjiAmmu
    NingDmgalke loro ning
    Njero doGdo
    Ora masalCah  G  G7

    LamCbemu sing laGmis
    Gawe aAmtiku keiEmris
    Ra baFkal aku naGngis
    Mergo kuCwi wis di gaC7ris
    TresnoDmmu koyo teGlo
    AnaCne Gmung nyereAmti
    IsoDmne gawe loro
    Lorone Gning njero ati G7

    Reff :
       UAmrip ra sah spaneng
       Ra ono koEmwe aku ayem
       UFrip ra sah spaneng
       Ra ono koCwe aku seGneng
       TresnoAmmu uwis luntur
       Aku tak Emtrimo mundur
       KetimFbang nggawe
       AGtiku aCjur  G

    Musik :   C   G   Am   Em   F   C   G
              C   G   Am   Em   F   C   G 
              C   G

    LamCbemu sing laGmis
    Gawe aAmtiku keiEmris
    Ra baFkal aku naGngis
    Mergo kuCwi wis di gaC7ris
    TresnoDmmu koyo teGlo
    AnaCne Gmung nyereAmti
    IsoDmne gawe loro
    Lorone Gning njero ati

    Reff :
       UAmrip ra sah spaneng
       Ra ono koEmwe aku ayem
       UFrip ra sah spaneng
       Ra ono koCwe aku seGneng
       TresnoAmmu uwis luntur
       Aku tak Emtrimo mundur
       KetimFbang nggawe
       AGtiku aCjur  G

       UAmrip ra sah spaneng
       Ra ono koEmwe aku ayem
       UFrip ra sah spaneng
       Ra ono koCwe aku seGneng
       AmOra masalah
       Sabarku Emturah turah
       KetimFbang nggawe
       AGtiku buCbrah
       KetimFbang nggawe
       UrGipku susCah

    Outro :    G   G   G   C   C

    Putar Lagu Ora Masalah.

    auto scroll