Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar Guyon Waton Pamer Bojo

Pamer Bojo.

11/04/2019
Judul lagu : Pamer Bojo
Nama Band / Penyanyi : Guyon Waton
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Guyon Waton Pamer Bojo. Nada Dasar C.
    *) Chord original dimulai dari nada dasar B. Gunakan Tool Transpose untuk merubahnya.

    Intro :   C   F   C   Am   Em 
                  F   G   Em   Am
                  F   G   C   G

    Koyo ngenCe
    Rasane wFong nandang kCangen
    Rino weAmngi atiku rasane peEmteng
    FTansah kelingGan
    EmKepengen nyawAmang
    SedelFo wae uwDmis emoh tenGan

    Musik :   F   G

    Cidro janjCi
    Tegane Fkowe ngapCusi
    Nganti sepreAmne suwene aku ngenteEmni
    FNangis batinkGu
    NggrEmantes uripAmku
    Teles kebFes netes elGuh
    Neng dadCaku

    Musik :   Am   Em   F   G   C   G

    Reff :
       DudCu klambi anEmyar
       Sing neng njerFo lemariku
       NangDming bojo anyar
       Sing mbok pamGerke neng aku

       F   G   C   G 

       DudCu wangi maEmwar
       Sing tak sawFang neng mripatku
       NangDming kowe lali
       Nglarani Gwong koyo aku

    FNeng opo senGeng aku
    EmYen mung gawe Amlaraku
    PamFer bojo anyGar
    Neng ngarCepku

    Musik :   Am   Em   F   G   C  (2x)   G 

    Cidro janjCi
    Tegane Fkowe ngapCusi
    Nganti sepreAmne suwene aku ngenteEmni
    FNangis batinkGu
    NggrEmantes uripAmku
    Teles kebFes netes elGuh
    Neng dadCaku

    Musik :   Am   Em   F   G   C   G

    Reff :
       DudCu klambi anEmyar
       Sing neng njerFo lemariku
       NangDming bojo anyar
       Sing mbok pamGerke neng aku

       F   G   C   G 

       DudCu wangi maEmwar
       Sing tak sawFang neng mripatku
       NangDming kowe lali
       Nglarani Gwong koyo aku

    FNeng opo senGeng aku
    EmYen mung gawe Amlaraku
    PamFer bojo anyGar
    Neng ngarCepku

    FNeng opo senGeng aku
    EmYen mung gawe Amlaraku
    PamFer bojo anyGar
    Neng ngarCepku
    PamFer bojo anyGar
    Neng ngarCepku

    Outro :   C

    Putar Lagu Pamer Bojo.

    auto scroll