Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar Guyon Waton Kependem Tresno

Kependem Tresno.

17/07/2019
Judul lagu : Kependem Tresno
Nama Band / Penyanyi : Guyon Waton
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Guyon Waton Kependem Tresno. Nada Dasar G.

    Intro :   C   D   G   Em   Am   D   G

    GCubo rungokDno
    EmNyanyian iDki
    NyeCritakke tresGno
    Seng keAmpendem ono nDeng dodo

    GKudu kepiDye
    AEmku mesti piDye
    Yen pCancen dalaGne
    UripAmku iki kudu Dkoyo ngenGe

    GCoba rungokDno
    EmNyanyian iDki
    NyeCritakke tresGno
    Seng keAmpendem ono nDeng dodo

    GKudu kepiDye
    AEmku mesti piDye
    Yen pCancen dalaGne
    UripAmku iki kudu Dkoyo ngenGe

    SenaEmjan kowe
    Wes karo Bmliyane
    Nanging tresCnoku ro kowe
    Ora iDso tak lalekke

    Reff :
      Ora bakal ilCang
      TresnokDu di nggo kEmowe
      Wes tak tuAmtup
      Atiku Ddinggo liyaGne
      Mergo koCwe
      Sing paDling tak tresnEmani
      Senajan tresno iAmki
      Mung keDpendem ning aGti

    Interlude :
    C   D   Em   Bm   Am   D   G   (3x)

    GCoba rungokDno
    EmNyanyian iDki
    NyeCritakke tresGno
    Seng keAmpendem ono nDeng dodo

    GKudu kepiDye
    AEmku mesti piDye
    Yen pCancen dalaGne
    UripAmku iki kudu Dkoyo ngenGe

    SenaEmjan kowe
    Wes karo Bmliyane
    Nanging tresCnoku ro kowe
    Ora iDso tak lalekke

    Reff :
      Ora bakal ilCang
      TresnokDu di nggo kEmowe
      Wis tak tuAmtup
      Atiku Ddinggo liyaGne
      Mergo koCwe
      Sing paDling tak tresnEmani
      Senajan tresno iAmki
      Mung keDpendem ning aGti

      Ora bakal ilCang
      TresnokDu di nggo kEmowe
      Wes tak tuAmtup
      Atiku Ddinggo liyaGne
      Mergo koCwe
      Sing paDling tak tresnEmani
      Senajan tresno iAmki
      Mung keDpendem ning aGti
      Senajan tresno iAmki
      Mung keDpendem ning aGti

    Putar Lagu Kependem Tresno.

    auto scroll