Chord Kunci Gitar Didi Kempot Tombo Teko Loro Lungo

08/05/2020
Judul lagu : Tombo Teko Loro Lungo
Nama Band / Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campur Sari

    Chord Kunci Gitar Didi Kempot Tombo Teko Loro Lungo. Nada Dasar Em (Capo Di Fret 1).

    Intro :   Em    F#m    B    Em

    Pingin nyaEmwang wes suwe kowe ra bali
    Sing tak sEuwun ning kono sing ngati - Aati
    BiDsaku mung nyawang
    Dimar jagad sing ning mego
    AyF#ang - ayangmu katon ning Bnetro

    Instrumen :   Am    B    Em

    Aku Emlilo yen kowe rung biso bali
    Lahir Ebatin aku lilo tak Amestoni
    SenDajan kangen tenan
    RaGsane ati iki
    Nganti kBapan sirnane pacobEman iki

    Instrumen :   B    Em    B    Em

    Reff :

       Tombo teAmko loro lungo
       Duh Gusti Emenggal singkirno
       LeBloro sing wonten negari Emkulo  B   Em

       Tombo teAmko loro lungo
       Duh Gusti Emenggal welaso
       ParingoBno welas asih mring Emkawulo

    Pingin nyaEmwang wes suwe kowe ra bali
    Sing tak sEuwun ning kono sing ngati-Amati
    BiDsaku mung nyawang
    Dimar Gjagad sing ning mego
    AyF#ang-ayangmu katon ning Bnetro

    Instrumen :   Am    B    Em

    Aku Emlilo yen kowe rung biso bali
    Lahir Ebatin aku lilo tak Amestoni
    SenDajan kangen tenan
    RasaGne ono ing ati
    Nganti kBapan sirnane pacobEman iki

    Instrumen :   B    Em    B    Em

    Reff :

       Tombo teAmko loro lungo
       Duh Gusti Emenggal singkirno
       LeBloro sing wonten negari Emkulo  B   Em

       Tombo teAmko loro lungo
       Duh Gusti Emenggal welaso
       ParingoBno welas asih mring Emkawulo
       ParingoBno welas asih mring Emkawulo

    Putar Lagu Tombo Teko Loro Lungo.

    auto scroll