Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Ft. Yuni Shara Kapusan Janji

Kapusan Janji.

14/05/2020
Judul lagu : Kapusan Janji
Nama Band / Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campur Sari

    Chord Kunci Gitar Didi Kempot Ft. Yuni Shara Kapusan Janji. Nada Dasar C.

    Intro :   C    Em    Am    G    F    Dm     G

    Ning oCpo ono tresno
    Yen kuDmdu pisah
    Ning oGpo kowe seneng
    Yen gaCwe susah
    LungaDmmu gawe gelo
    Nyikso Ematiku loro
    Aku Fwong isih uDmrip
    Mbok anggep wGis tanpo nyowo  Dm   G    C

    Ning oCpo kowe janji
    Yen mung ngDmapusi
    Ning oGpo kowe nong ati
    Yen mung ngelaCrani
    TresnaDmmu uwis ilang
    GaEmring kegowo angin
    Yen ngerFti koyongeDmne
    Kenal koGwe ora pengen

    Reff :

       LaraCne ati iEmki
       Nganti kaAmpan ora ngerti
       SepreFne ra ono Dmwong
       Sing namGbani

       LaraCne ati iEmki
       Nganti Amkapan ora ngerti
       MariFne yen kowe baDmkal
       NguGgemi janjimu

    Instrumen :
    C    Em    F    C    Dm     G
    C    Am    Dm     G     C     G

    Ning oCpo ono tresno
    Yen kuDmdu pisah
    Ning oGpo kowe seneng
    Yen gaCwe susah
    TresnaDmmu uwes ilang
    Garing Emkegowo angin
    Yen ngerFti koyongeDmne
    Kenal koGwe ora pengen

    Reff :

       LaraCne ati iEmki
       Nganti kaAmpan ora ngerti
       SepreFne ra ono Dmwong
       Sing namGbani

       LaraCne ati iEmki
       Nganti Amkapan ora ngerti
       MariFne yen kowe baDmkal
       NguGgemi janjimu

       LaraCne ati iEmki
       Nganti kaAmpan ora ngerti
       SepreFne ra ono Dmwong
       Sing namGbani

       LaraCne ati iEmki
       Nganti Amkapan ora ngerti
       MariFne yen kowe baDmkal
       NguGgemi janjimu  C

    Outro :   Em     F     G     C

    Putar Lagu Kapusan Janji.

    auto scroll