Chord Kunci Gitar Didi Kempot Dalan Anyar

13/05/2020
Judul lagu : Dalan Anyar
Nama Band / Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campur Sari

    Chord Kunci Gitar Didi Kempot Dalan Anyar. Nada Dasar C (Capo Di Fret Ke-1).

    Intro :
    C    Em    F    G    Am    Em    F    G

    Kembang Ctebu seng kabur Emkanginan
    Saksi Fbisu sing daGdi kenangan
    PraseCtyamu kuwi mung Emkiasan
    TresnaFmu Dsaiki wis Gilang?

    Reff :

       Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
       Aku Fngerti dewe neng ngarepe Gmoto
       Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
       Ning kuFlon terminal
       D KertoneGgoro,
       CNgawi

    Instrumen :
    C    Em    F    G    C
    Am    Em    F    G    C

    Kembang Ctebu sing ning saEmwah ndeso
    Ora Fgaring senajan mongso keGtigo
    Tansah Celing jamane Emsemono
    Ning kuFlon terminal
    D7 KertoneGgoro

    Reff :

       Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
       Aku Fngerti dewe neng ngarepe Gmoto
       Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
       Ning kuFlon terminalD KertoneGgoro

       Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
       Aku Fngerti dewe neng ngarepe Gmata
       Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
       Ning kuFlon terminal
       D KertoneGgoro,
       NgawCi

    Sewu sCms mu isih
    Tak simpen Emono neng hape
    WacaFnen esuk awan weGngi lan sore
    Sewu sCms mu isih
    Tak simpen Emono neng hape
    Ning kuFlon terminal
    KertoneGgoro
    NgaAmwi

    Putar Lagu Dalan Anyar.

    auto scroll