Chord Kunci Gitar Denny Caknan Titipane Gusti

22/04/2020
Judul lagu : Titipane Gusti
Nama Band / Penyanyi : Denny Caknan
Genre : Pop
  • G Chord
  • Am Chord
  • D Chord
  • C Chord
  • B Chord
  • Em Chord
  • G7 Chord
  • Dm Chord
  • Cm Chord

Chord Kunci Gitar Denny Caknan Titipane Gusti. Nada Dasar G.

Intro :   Am     D     G     D

TenanoGno, perasaaCn iki
Kanggo Amkowe seng laDgi tak tresnaGni
Mbok Btulung ojo ngecewakne Catiku
Sing Amkadung pengen mbahagiakne Duripmu

Iklasno Gatimu, pasrahne nCing aku
Ra baAmkal tak laraDni tekane Gmatiku
OBjo sok mikir aku bakal nglCarani
MerAmgo ku yakin we titipane DGusti
Sing tak kaGngeni   C    D

Reff :

   Mestine Catimu orDa
   Mbaleni pengaGlamanDku loEmro
   Pinginku Amkowe iso nambaDni
   Ngewangi lali Grupane  G7

   Tekane Catimu D kanggo nguripi
   PeraGsaan Dsing tau iEmlang
   Jangan berAmpikir kamu pelamDpiasan
   Yang aGkan ku buang

Instrumen :
G    Dm    C    Cm    Em
C    Am    D    G    D

Iklasno Gatimu, pasrahne nCing aku
Ra baAmkal tak laraDni tekane Gmatiku
OBjo sok mikir aku bakal nglCarani
MerAmgo ku yakin we titipane DGusti
Sing tak kaGngeni   C    D

Reff :

   Mestine Catimu orDa
   Mbaleni pengaGlamanDku loEmro
   Pinginku Amkowe iso nambaDni
   Ngewangi lali Grupane  G7

   Tekane Catimu D kanggo nguripi
   PeraGsaan Dsing tau iEmlang
   Jangan berAmpikir kamu pelamDpiasan
   Yang aGkan ku buang
   Jangan berAmpikir kamu pelamDpiasan
   Yang akan pernahC terbuang   G

Putar Lagu Titipane Gusti.

auto scroll