Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar Denny Caknan Titipane Gusti

Titipane Gusti.

22/04/2020
Judul lagu : Titipane Gusti
Nama Band / Penyanyi : Denny Caknan
Genre : Pop

    Chord Kunci Gitar Denny Caknan Titipane Gusti. Nada Dasar G.

    Intro :   Am     D     G     D

    TenanoGno, perasaaCn iki
    Kanggo Amkowe seng laDgi tak tresnaGni
    Mbok Btulung ojo ngecewakne Catiku
    Sing Amkadung pengen mbahagiakne Duripmu

    Iklasno Gatimu, pasrahne nCing aku
    Ra baAmkal tak laraDni tekane Gmatiku
    OBjo sok mikir aku bakal nglCarani
    MerAmgo ku yakin we titipane DGusti
    Sing tak kaGngeni  C   D

    Reff :

       Mestine Catimu orDa
       Mbaleni pengaGlamanDku loEmro
       Pinginku Amkowe iso nambaDni
       Ngewangi lali Grupane G7

       Tekane Catimu D kanggo nguripi
       PeraGsaan Dsing tau iEmlang
       Jangan berAmpikir kamu pelamDpiasan
       Yang aGkan ku buang

    Instrumen :
    G    Dm    C    Cm    Em
    C    Am    D    G    D

    Iklasno Gatimu, pasrahne nCing aku
    Ra baAmkal tak laraDni tekane Gmatiku
    OBjo sok mikir aku bakal nglCarani
    MerAmgo ku yakin we titipane DGusti
    Sing tak kaGngeni  C   D

    Reff :

       Mestine Catimu orDa
       Mbaleni pengaGlamanDku loEmro
       Pinginku Amkowe iso nambaDni
       Ngewangi lali Grupane G7

       Tekane Catimu D kanggo nguripi
       PeraGsaan Dsing tau iEmlang
       Jangan berAmpikir kamu pelamDpiasan
       Yang aGkan ku buang
       Jangan berAmpikir kamu pelamDpiasan
       Yang akan pernahC terbuang  G

    Putar Lagu Titipane Gusti.

    auto scroll