Chord Kunci Gitar Denny Caknan Sugeng Dalu

04/12/2019
Judul lagu : Sugeng Dalu
Nama Band / Penyanyi : Denny Caknan
Genre : Koplo
  • Em Chord
  • Am Chord
  • D Chord
  • G Chord
  • Bm Chord
  • C Chord
  • G7 Chord
  • E Chord

Chord Kunci Gitar Denny Caknan Sugeng Dalu. Nada Dasar Em.

Intro :
Am    D    G    Em
Am    D    G    D

Sugeng Gdalu
Am  Ati sing Dbiyen tau ngeGlarani
Am  Wis suwe we Bmra reCne
We lungo mung masalah Dsepele
We golek liyaGne  D

Tambah Gloro
Am  Yakin we Dteko nambahi Gsengsoro
Am  Ngrusak tatanBman   aCti
Sing wis pinCgin lali
KaDro gedhe dhuwure balunGganmu  G7

Aku wis oAmra gagas kata luCka
Wis cukup Gwingi ra pengen mbaleGni
MariAmo lehmu dolanan Cati
Wis wayaDhe we kapok mblenjaDni

Reff :
   Udan tangiCse ati
   D  Saiki wes rodo teBmrang
   E  Masio iseh kadang Ckelingan
   D  Kowe seng tak sayang-saGyang

   SaG7iki mung ceriCto loro
   D  Mpun kadung mbekas ning doBmdo
   E  Perihe ati sing mbok Cparingi
   D  Wis cukup ra bakal tak Gbaleni  D

Interlude : 
G    C    Am    D
Bm    E    Am    D    G    G7

Aku wis oAmra gagas kata luCka
Wis cukup Gwingi ra pengen mbaleGni
MariAmo lehmu dolanan Cati
Wis wayaDhe we kapok mblenjaDni

Reff :
   Udan tangiCse ati
   D  Saiki wes rodo teBmrang
   E  Masio iseh kadang Ckelingan
   D  Kowe seng tak sayang-saGyang

   SaG7iki mung ceriCto loro
   D  Mpun kadung mbekas ning doBmdo
   E  Perihe ati sing mbok Cparingi
   D  Wis cukup ra bakal tak Gbaleni
   Perihe aCti sing mbok pariDngi
   Ora tak Gbaleni

Outro :   G

Putar Lagu Sugeng Dalu.

auto scroll