Chord Kunci Gitar Denny Caknan Sugeng Dalu

04/12/2019
Judul lagu : Sugeng Dalu
Nama Band / Penyanyi : Denny Caknan
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Denny Caknan Sugeng Dalu. Nada Dasar Em.

    Intro :
    Am    D    G    Em
    Am    D    G    D

    Sugeng Gdalu
    Am  Ati sing Dbiyen tau ngeGlarani
    Am  Wis suwe we Bmra reCne
    We lungo mung masalah Dsepele
    We golek liyaGne D

    Tambah Gloro
    Am  Yakin we Dteko nambahi Gsengsoro
    Am  Ngrusak tatanBman   aCti
    Sing wis pinCgin lali
    KaDro gedhe dhuwure balunGganmu G7

    Aku wis oAmra gagas kata luCka
    Wis cukup Gwingi ra pengen mbaleGni
    MariAmo lehmu dolanan Cati
    Wis wayaDhe we kapok mblenjaDni

    Reff :
       Udan tangiCse ati
       D  Saiki wes rodo teBmrang
       E  Masio iseh kadang Ckelingan
       D  Kowe seng tak sayang-saGyang

       SaG7iki mung ceriCto loro
       D  Mpun kadung mbekas ning doBmdo
       E  Perihe ati sing mbok Cparingi
       D  Wis cukup ra bakal tak Gbaleni D

    Interlude : 
    G    C    Am    D
    Bm    E    Am    D    G    G7

    Aku wis oAmra gagas kata luCka
    Wis cukup Gwingi ra pengen mbaleGni
    MariAmo lehmu dolanan Cati
    Wis wayaDhe we kapok mblenjaDni

    Reff :
       Udan tangiCse ati
       D  Saiki wes rodo teBmrang
       E  Masio iseh kadang Ckelingan
       D  Kowe seng tak sayang-saGyang

       SaG7iki mung ceriCto loro
       D  Mpun kadung mbekas ning doBmdo
       E  Perihe ati sing mbok Cparingi
       D  Wis cukup ra bakal tak Gbaleni
       Perihe aCti sing mbok pariDngi
       Ora tak Gbaleni

    Outro :   G

    Putar Lagu Sugeng Dalu.

    auto scroll