Chord Kunci Gitar Denny Caknan Sampek Tuwek

04/12/2019
Judul lagu : Sampek Tuwek
Nama Band / Penyanyi : Denny Caknan
Genre : Koplo

    Chord Kunci Gitar Denny Caknan Sampek Tuwek. Nada Dasar C.

    Intro : 
    C    G/B    Am    G
    F    G    C

    CSeneng   seneng bareng
    FSusah  susah bareng
    Dm  Nyanding sliramu
    G  Sayang sliramu
    Wis tak Emangen-angen
    We bakal Amdadi jodoku
    Wis tak Dmangen-angen
    Kowe Gdadi pilihanku

    CTenang  ra sah sepaneng
    FTenang  aku wis seneng
    DmRene  rangkulen aku
    Tak nggo Gsangu turuku
    EmMbesuk miliho dino
    AmKowe tak lamar
    Rasah duDmwe roso aku ninggalno
    AwGak e dewe wes dadi siji

    Reff :
       Sampek tuCwek G/B
       We ra bakal Amtak culno G
       Masio Fwis ra wancine
       Sayang-saGyangan neng kene
       SiEmji-sijine wong
       Sing nggawe Amayeme ati
       Nggawe Dmuripku
       SeGneng mesem saben Cbengi.

    Interlude : 
    G/B    Am   C    G/B    Am

    Wis tak aFngen-angen
    We bakal dGadi jodoku

    CSeneng seneng bareng
    FSusah susah bareng
    Dm  Nyanding sliramu
    G  Sayang sliramu
    Wis tak Emangen-angen
    We bakal Amdadi jodoku
    Wis tak Dmangen-angen
    Kowe Gdadi pilihanku

    CTenang ra sah sepaneng
    FTenang aku wis seneng
    DmRene  rangkulen aku
    Tak nggo Gsangu turuku
    EmMbesuk miliho dino
    AmKowe tak lamar
    Rasah duDmwe roso aku ninggalno
    AwGak e dewe wes dadi siji

    Reff :
       Sampek tuCwek G/B
       We ra bakal Amtak culno G
       Masio Fwis ra wancine
       Sayang-saGyangan neng kene
       SiEmji-sijine wong
       Seng nggawe Amayeme ati
       Nggawe Dmuripku
       SeGneng mesem saCben bengi G

       Sampek tuCwek G/B
       We ra bakal Amtak culno G
       Masio Fwis ra wancine
       Sayang-saGyangan neng kene
       SiEmji-sijine wong
       Seng nggawe Amayeme ati
       Nggawe Dmuripku
       SeGneng mesem saCben bengiAm
       Nggawe Dmuripku G
       Mesem saben Cbengi

    Putar Lagu Sampek Tuwek.

    auto scroll