Chord Kunci Gitar Denny Caknan Sampek Tuwek

04/12/2019
Judul lagu : Sampek Tuwek
Nama Band / Penyanyi : Denny Caknan
Genre : Koplo
  • C Chord
  • G/B Chord
  • Am Chord
  • G Chord
  • F Chord
  • Dm Chord
  • Em Chord

Chord Kunci Gitar Denny Caknan Sampek Tuwek. Nada Dasar C.

Intro : 
C    G/B    Am    G
F    G    C

CSeneng   seneng bareng
FSusah  susah bareng
Dm  Nyanding sliramu
G  Sayang sliramu
Wis tak Emangen-angen
We bakal Amdadi jodoku
Wis tak Dmangen-angen
Kowe Gdadi pilihanku

CTenang  ra sah sepaneng
FTenang  aku wis seneng
DmRene  rangkulen aku
Tak nggo Gsangu turuku
EmMbesuk miliho dino
AmKowe tak lamar
Rasah duDmwe roso aku ninggalno
AwGak e dewe wes dadi siji

Reff :
   Sampek tuCwek  G/B
   We ra bakal Amtak culno  G
   Masio Fwis ra wancine
   Sayang-saGyangan neng kene
   SiEmji-sijine wong
   Sing nggawe Amayeme ati
   Nggawe Dmuripku
   SeGneng mesem saben Cbengi.

Interlude : 
G/B    Am   C    G/B    Am

Wis tak aFngen-angen
We bakal dGadi jodoku

CSeneng seneng bareng
FSusah susah bareng
Dm  Nyanding sliramu
G  Sayang sliramu
Wis tak Emangen-angen
We bakal Amdadi jodoku
Wis tak Dmangen-angen
Kowe Gdadi pilihanku

CTenang ra sah sepaneng
FTenang aku wis seneng
DmRene  rangkulen aku
Tak nggo Gsangu turuku
EmMbesuk miliho dino
AmKowe tak lamar
Rasah duDmwe roso aku ninggalno
AwGak e dewe wes dadi siji

Reff :
   Sampek tuCwek  G/B
   We ra bakal Amtak culno  G
   Masio Fwis ra wancine
   Sayang-saGyangan neng kene
   SiEmji-sijine wong
   Seng nggawe Amayeme ati
   Nggawe Dmuripku
   SeGneng mesem saCben bengi  G

   Sampek tuCwek  G/B
   We ra bakal Amtak culno  G
   Masio Fwis ra wancine
   Sayang-saGyangan neng kene
   SiEmji-sijine wong
   Seng nggawe Amayeme ati
   Nggawe Dmuripku
   SeGneng mesem saCben bengiAm
   Nggawe Dmuripku  G
   Mesem saben Cbengi

Putar Lagu Sampek Tuwek.

auto scroll