Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar Denny Caknan Kangen Mulih

Kangen Mulih.

12/05/2020
Judul lagu : Kangen Mulih
Nama Band / Penyanyi : Denny Caknan
Genre : Pop

    Chord Kunci Gitar Denny Caknan Kangen Mulih. Nada Dasar C.

    Intro :   C    F    Dm    G    F    Fm

    C Tenang, tenang, tenang
    F Badai pasti berlalu
    Am Roso sambat seng Gning benakmu
    F Tetep kuatno tatag Gpikirmu

    Reff :

       Njajal tak Ckuat kuatne ati iCMaj7ki
       Aku ra Fmulih, masio perih
       Pinginku Dmkumpul kaleh bapak ibGu
       Njenengan Emkangen, aku yo Amkangen
       Kangen sungDmkem ning ngandape njenengan
       Gbapak ibu lan liya Cliyane

    Instrumen :   F    C    F

    C Tenang, tenang, tenang
    F Badai pasti berlalu
    Am Roso sambat seng Gning benakmu
    F Tetep kuatno tatag Gpikirmu

    Reff :

       Njajal tak Ckuat kuatne ati iCMaj7ki
       Aku ra Fmulih, masio perih
       Pinginku Dmkumpul kaleh bapak ibGu
       Njenengan Emkangen, aku yo Amkangen
       Kangen sungDmkem ning ngandape
       Njenengan Gbapak

       Njajal tak Ckuat kuatne ati iCMaj7ki
       Aku ra Fmulih, masio perih
       Pinginku Dmkumpul kaleh bapak ibGu
       Njenengan Emkangen, aku yo Amkangen
       Kangen sungDmkem ning ngandape njenengan
       FmBapak ibu lan liya liyane CMaj7

    Putar Lagu Kangen Mulih.

    auto scroll