Chord Kunci Gitar

Chord Kunci Gitar Aftershine Tekan Semene

Tekan Semene.

05/02/2020
Judul lagu : Tekan Semene
Nama Band / Penyanyi : Aftershine
Genre : Pop

    Chord Kunci Gitar Aftershine Tekan Semene. Nada Dasar G.

    Intro :
    G    D/F#    Em    D    C    Cm    D

    G kowe sing tau nglaraCni
    Ninggal taEmtu ning njero aDti
    C Wis semene gedeGne
    PerjuanganAmku kowe ra ngerteDni

    G Tibo tangi tak lakoCni
    Nggo ngupayakEmne kebahagianDmu
    C Opo wae sing tak duGwe
    Tak wenehDke

    Aku Csing berjuang
    Aku Gsing kelaran
    Aku Csing tenanan
    Tega mbok nggo Ddolanan

    Chorus :

      Tekan Gsemene D/F#
      Critaku Emro kowDe
      KuCdu tak ikhlasGke
      Pancen Amiki takdiDre

      Wis cuGkup wae D/F#
      Ra sah di EmterusDke
      ACti wes ra kuGat
      BiCngung arep samGbat
      PanCcen kudu luGnga aku
      Wis Amkesel Dmbok sio - siCo

    Instrumen :
    Bm    Am    B    G    D    Em    D

    G Tibo tangi tak lakoCni
    Nggo ngupayakEmne kebahagianDmu
    C Opo wae sing tak duGwe
    Tak wenehDke

    Aku Csing berjuang
    Aku Gsing kelaran
    Aku Csing tenanan
    Tega mbok nggo Ddolanan

    Chorus :

       Tekan Gsemene D/F#
       Critaku Emro kowDe
       KuCdu tak ikhlasGke
       Pancen Amiki takdiDre

       Wis cuGkup wae D/F#
       Ra sah di EmterusDke
       ACti wes ra kuGat
       BiCngung arep samGbat
       PanCcen kudu luGnga aku
       Wis Amkesel Dmbok sio - siGo E

       Tekan AsemenE/G#e
       Critoku F#mro koweE
       KuDdu tak ikhlasAke
       Pancen Bmiki takdiEre

       Wis cuAkup waeE/G#
       Ra sah di F#mteruskEe
       ADti wes ra kuAat
       BiDngung arep samAbat
       PanDcen kudu luAnga aku
       Wis Bmkesel  Embok sio - siDo
       Dm  Mbok siak-siakAno

    Lihat Lirik Lagu Tekan Semene Aftershine

    Putar Lagu Tekan Semene.

    auto scroll