Daftar Chord Kunci Gitar Woro Widowati

Pamit Rabi

Intro :
C    F    G    C    G/B
Am    Dm    F    G

Verse 1 :

CSak tenane aku ora Fikhlas
GNgeculke tresnamu, ilang Cbablas  G/B
AmGawe loro seng mungkin, oDmra bakal mari
GAtimu ajur aku Creti  G

CKabeh iki ora tak kaFrepke
GNanging Gusti nduduhke takCdire  G/B
AmCrito tresno cukup tekan Dmsemene kangmas
Njaluk Gtulung,
Lilakno lan Cikhlas

Pre Chorus :

F Mergo wong tuaku Fm ora paring restu
CKanggo G/Baku lan Amkowe
F Aku iso Gpiye

Chorus :

   LaleCkno ikhlasGno
   AmAku disanGding karo tresFno liEmyo
   PiDmlihane wong tuaGku

   NggolekCo ganGti
   AmTresno seng luGwih suci
   SeFko aEmku kangmas Dm
   Aku paGmit raCbi

Verse 2 :

C Ra ngiro kowe lungo ninggalke awakku
F telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
G perih ngenes rasane hubungan wes remuk
C Retio dek impi impiku kabeh G/Bdadi ambruk
Am Wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
Dm Nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
G Kowe bakal disanding priyo seng dudu aku
C Mbok pikir sitik sepiro larane atiku

Pre Chorus :

F Mergo wong tuaku Fm ora paring restu
CKanggo G/Baku lan Amkowe
F Aku iso Gpiye

Chorus :

   LaleCkno ikhlasGno
   AmAku disanGding karo tresFno liEmyo
   PiDmlihane wong tuaGku

   NggolekCo ganGti
   AmTresno seng luGwih suci
   SeFko aEmku kangmas Dm
   Aku paGmit rCabi

Aku Ckelangan kowe
Sing tahunan bareng seneng suFsah
Harapan pupus sudah karena kau meniGkah
Ora ro aku seng jelas sayang ro kowCe
Kabeh wis tak wenehku
Kok aku ra oleh restuAmne
Aku sadari ku tak punya apa-aDmpa
Hanya tulus cinta, bukan gelimang harGta
Mungkin bapak ibumu bener ora ngerestoCni
Demi bahagiamu ku ikhlas keloro aFti

Pre Chorus :

F Mergo wong tuaku Fm ora paring restu
CKanggo G/Baku lan Amkowe
F Aku iso Gpiye

Chorus :

   LaleCkno ikhlasGno
   AmAku disanGding karo tresFno liEmyo
   PiDmlihane wong tuaGku

   NggolekCo ganGti
   AmTresno seng luGwih suci
   SeFko aEmku kangmas Dm
   Aku paGmit rCabi

PangaCpurakGno aku Amora iGso
MbaFcutke lakuEmku ro koDmwe dadi siGji
SengiCtono aGku
JemAmbarno atiGmu kangmas
FAa ... aEmku
Dm Pamit Grabi

Chord Selengkapnya