Daftar Chord Kunci Gitar Safira Inema

Ditinggal Pas Sayang Sayange

Chord (Kunci Gitar) Ditinggal Pas Sayang Sayange Safira Inema. Nada Dasar Am.

Intro :   F    G    Am   (3x)
Am    F    G    Am

AmLoro rasane aCti
GNganti ra biso laAmli
EmTresno tulus songko aGti  dilaraCni   E
KoFwe janji tresGno
TuClus songko aAmti
NyataFne kowe nggaEmwe loro Amati

AmPiye kabarmu saCyang
OGpo kowe eling aAmku
MbiEmyen sing mbok tinggal
TanGpo mesakCne  E
KoFwe ninggal aGku
Pas Csayang sayaAmnge
LungaFmu ninggal Emtatu neng atiAmku

Reff :

   Tatu neng Amatiku loro raCsane
   Nganti koDmyo diiris iris raCsane
   Mergo naDmlika aku sayang saCyange
   Kowe muEmtus tresno cukup sak mene

   Keronto Amronto ati rasaCne
   Koyo ra Dmbisa tak ibaratCake
   Among merDmgo masalah sing seCpele
   Kowe nduEmwe tresno liyane Am

Interlude :   Am    Em    Dm    C     Am    Em    Dm
G    F    G    Em    Am    F    G    Am

AmLoro rasane aCti
GNganti ra biso laAmli
EmTresno tulus songko aGti
DilaraCni E
KoFwe janji tresGno
TuClus songko aAmti
NyataFne kowe nggaEmwe loro Amati

AmPiye kabarmu saCyang
OGpo kowe eling aAmku
MbiEmyen sing mbok tinggal
TanGpo mesakCne  E
KoFwe ninggal aGku
Pas Csayang sayaAmnge
LungaFmu ninggal Emtatu neng atiAmku

Reff :

   Tatu neng Amatiku loro raCsane
   Nganti koDmyo diiris iris raCsane
   Mergo naDmlika aku sayang saCyange
   Kowe muEmtus tresno cukup sak mene

   Keronto Amronto ati rasaCne
   Koyo ra Dmbisa tak ibaratCake
   Among merDmgo masalah sing seCpele
   Kowe nduEmwe tresno liyane Am

Outro :   Am    Em    Dm    C    Am    Em    Dm    G    Am

Chord Selengkapnya

Ku Puja Puja

Chord Gitar Safira Inema Ku Puja Puja. Nada Dasar Am.

Intro :   Am   Dm   F    Dm    E

SungAmguh ku terpuruk dalam lamunan
SeAmakan ragaku hangus terGbakar
FBegitu besar aGpi
FTak akan mampu ku Esirami

SeAmngajakah kau kirimkan undangan
AAmtaukah hanya pelampiaGsan
FAdakah aGlasan
FYang akan kau Etunggu

Dm Apa salahAmku,
Dm Apa dosaAmku
HingFga kau teGga menyakiAmti

Reff :

   C Kau yang slalu ku puGja-puja
   F Namamu terukir inAmdah  G
   C Gelapnya indah Gdunia
   F Terluka penuh keceAmwa

   Dm Luka tiada Ammengesan
   G Larut kesepiAman

Instrumen :
Am   G   F   G   F   E
Am   Dm   F    Dm    E

SeAmngajakah kau kirimkan undangan
AAmtaukah hanya pelampiaGsan
FAdakah aGlasan
FYang akan kau Etunggu

Dm Apa salahAmku
Dm Apa dosaAmku
HingFga kau teGga menyakiAmti

Reff :

   C Kau yang slalu ku puGja-puja
   F Namamu terukir inAmdah  G
   C Gelapnya indah Gdunia
   F Terluka penuh keceAmwa

   Dm Luka tiada Ammengesan
   G Larut kesepiAman

   C Kau yang slalu ku puGja-puja
   F Namamu terukir inAmdah  G
   C Gelapnya indah Gdunia
   F Terluka penuh keceAmwa

   Dm Luka tiada Ammengesan
   G Larut kesepiAman

Chord Selengkapnya

Lintang Ati

Chord Kunci Gitar Safira Inema Lintang Ati. Nada Dasar C.

Intro :
C   Em   F   G   C
Dm   Am   F   G   C

Lintang Csing ono neng wengi
EmGawe kangen ati
AFti seng tansah nGandang kasmarCan iki
DmEndahe esemmu
Gawe bAmungahe atiku
Mung sliFramu pepuja ning atiGku

Neng awCang katon netramu
EmIng saben wengiku
KeFroso ing suGmilire angin dalCu
DmSliramu duh kangmas
Sing dadi Ammemani ing kalbu
Mung sliFramu sing ono ning atiGku
Aku tresno sliraCmu

Musik :   F   G   C

Reff :
   AmNing angin tak Emtitipne
   RoFso kangen marang sCliramu
   NadyaFn batin pengen Cketemu
   Amung biDmso nyawang fotGomu

   AmAbote menEmdem kangen
   KaFngen sing ning njero Cdodoku
   GedheFne roso tresCno iki
   Amung tak Dmsimpen  Gning njero atCi

Interlude :
C   Em   F   C
Dm   G   C
Dm   Em   F   G   C

Lintang C sing ono neng wengi
EmGawe kangen ati
AFti sing tansah Gnandang kasmaCran iki
DmEndahe esemmu
Gawe Ambungahe atiku
Mung sliFramu pepuja ning atiGku

Ning awCang katon netramu
EmIng saben wengiku
KeFroso ing sumGilire angin ndaClu
DmSliramu duh kangmas
Sing dadi Ammemani ing kalbu
Mung sliFramu sing ono ning atiGku
Aku tresno sliraCmu

Musik :   F   G   C

Reff :
   AmNing angin tak Emtitipne
   RoFso kangen marang sCliramu
   NadyaFn batin pengen Cketemu
   Amung biDmso nyawang fotGomu

   AmAbote menEmdem kangen
   KaFngen sing ning njero Cdodoku
   GedheFne roso tresCno iki
   Amung tak Dmsimpen  Gning njero atCi

Chord Selengkapnya