Daftar Chord Kunci Gitar Pendhoza

Ngeliyo

Chord Gitar Pendhoza Ngeliyo. Nada Dasar G (Capo di fret ke-2).

LaraGne ati bagai tertusuk Dduri
Arep obah dadi Emmales
Awakku iki leCmes  D

Raiso Gsambat, aku mencoba kuDat
Nanging malah tambah Emloro
Kelingan kowe ngeliCyo D

Instrumen :    G    D    Em    C    D

Nandur Gkembang malah tukule bramDbang
Gawe mripat iki Emnangis
Ati tansah keiCris-iDris

Ora Gnyongko kowe milih wong lDiyo
Padahal aku sing selaEmlu ono
Ra tau nggawe kowe Cloro   D

Yen panCcen ngene balesanDmu
Aku Bmmung iso pasEmrah
Tak tangiCsono kuwi wis dadi Dkarepmu

Reff :

   JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
   MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
   Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
   Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

   GWis kadung tresno aku di gawe loro
   Opo saDlahku iki kok kowe ninggal lungo
   Nyesek Emning njero ati aku wis cinta mati
   Padahal Caku tulus kowe Dmalah nglarani

   GBab dilarani jane aku wis kebal
   Nanging Daku ro kowe kadung terlalu dalam
   Jujur Emaku ra kuat nglakoni tresno iki
   Aku Ckudu ngrasakke sliraDmu mbagi ati

   JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
   MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
   Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
   Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

   BuGbur kacang ijo di campur ketan ireng
   ADjur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
   PiEmlih mangan sego tinimbang mangan roti
   Ra nyongCko kowe tego janjiDmu mbok blenjani

   GTresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   AtiDku ora gampang nompo iki kahanan
   Kudu Emikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
   Mugo Ciki terakhir ngalaDmi kegagalan

Instrumen :   G    D    Em    C    D   (2x)

Yen panCcen ngene balesanDmu
Aku Bmmung iso pasEmrah
Tak tangiCsono kuwi wis dadi Dkarepmu

Reff :

   JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
   MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
   Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
   Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

   JanGji setyo saiki mung dadi Dcerito
   MerCgo kowe Dmalah milih wong liGyo
   Ora Gpeduli kepiye perasaanku Diki
   Ning ngareCpe moto Dkowe malah ngeliGyo

Outro :    D    G

Chord Selengkapnya

Aku Cah Kerjo

Chord Kunci Gitar Pendhoza Aku Cah Kerjo. Nada Dasar C.

Intro :   G    Am    Em    F    C    G

CBebasan nunggu mongGso rendeng
AmAnggongku le ngenteEmni kowe
Wis Fono seCsasi geFnep dino Giki

CMas yen pancen tresnoGku iki
AmMbok anggep ra ono Emgunane
AFku ra kuCciwo lan Faku ra Gloro

Reff :

   CDik lunga ku ra teGges cidro
   AAmku lagi pengen miEmkir kerjo
   FTak jaluk kowe Cojo keloro-Gloro

   CDik tresna ku mung siGji kowe
   LaAmngit bumi kang dadi Emsaksine
   FYen neng ati ra Cono wanito Gliyo

Kowe Fra sah sok muGtusi
Aku Emra neng endi Amendi
Aku Flungo amung ngGgolek reCjeki

C Pangapurane awakku ra tau nyanding
SliraGmu mergo tuntutan kerjoku nganti
Ora nduwe wekAmtu
Wektu kanggo nganAmcani ugo ngeterke
EmNyanyi, kowe kudu ngerti lungaku
Golek rejeFki, dongakno lakuku
Ngayahi kewajibanCku
Senajan abot kangCgomu nanging
Kuatno atiGmu, wes dadi kahaGnan
Aku lungo adoh paGran
Ora bakal keGlegan
Nyanding wedokan liCyan

Reff :

   CDik lunga ku ra teGges cidro
   AAmku lagi pengen miEmkir kerjo
   FTak jaluk kowe Cojo keloro-Gloro

   CDik tresna ku mung siGji kowe
   LaAmngit bumi kang dadi Emsaksine
   FYen neng ati ra Cono wanito Gliyo

C Ojo keloro-loro
Lungaku ra teges Gcidro
Opo meneh nganGti mikir
Aku wis ora Amtresno
Yo mung kowe sing Amtansah
Ono neng njero doEmdo
Ra ono trensno Emliyo
Mergo aku tansah Fsetio
Kudu percoyo Ftresnaku
Iki mung siji Ckowe
Wani sumpah mCati
Ning ati ra ono liGyane
Janjiku tak bukGtekke
Ora mung ono lamGbe
Tunggunen baliku Gbebrayan
Tekane sak lawaCse

Reff :

   CDik lunga ku ra teGges cidro
   AAmku lagi pengen miEmkir kerjo
   FTak jaluk kowe Cojo keloro-Gloro

   CDik tresna ku mung siGji kowe
   LaAmngit bumi kang dadi Emsaksine
   FYen neng ati ra Cono wanito Gliyo

Kowe Fra sah sok muGtusi
Aku Emra neng endi Amendi
Aku Flungo amung ngGgolek reCjeki

C Anggonku ngabari
Yo mung lewat bbm-Gan
Kadang sinyal aGngel
Marai dadi penghaAmlang
Ning yo kudu saAmbar,
Ora usah nggo nesuEmnan
Mergo trenso kuEmwi
Mestine akeh pacoFban
Sing tak jaluk koFwe
Ojo nganti ilang roCso
Senajan aku keCrep
Gawe gelo lan kuciGwo
Jembarno atiGmu
Sak jembare laut saGmudro
Kowe kudu ngerGti
Yen aku iki cah Ckerjo

CMas yen pancen kuwi Gkarepmu
AAmku yo mung tansah biEmso nunggu
FTak kuatne aCtiku tanpo sliGramu

CMas nadyan kowe luGngo kerjo
Sing Amtak jaluk kowe teEmtep setio
FOjo nganti ke Cgudo wanito Gliyo

SabaFro aku Gyo mung cah kerCjo

Chord Selengkapnya

Demi Kowe

Chord Kunci Gitar Pendhoza Demi Kowe. Nada Dasar Am.

Intro :   Am   F   G   C   E
             Am   F   G   C

CDik aku bali  arep Emnepati janji
Tak jFaluk kowGe ra ngapusCi
CLungaku wingi  amung Emgolek rejeki
Tak Fbuktekke kowe oGjo mbedo atCi

Wis seFprene suwene
Aku luCnga ninggal kowe
AFdoh paran yo Gmung dinggo kowCe

Reff :
   AAmku lilo adoh omah adoh wong tuwFo
   Demi kowGe ben supaya tetep MulyCa E
   TresAmnaku ra bakal ilang
   Senajan Fadoh paranku
   SetiakGu karo kowe tekan matCiku

Aku Amlungo ra ngilang nanging mergo kahanan
Aku Fora ngapusi bakal tak perjuangkan
MikCir masa depan karo golek modal
DinggGo sesuk rabi duduk dipelaminan
Mugo gusAmti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal Furip bebrayan ojo wedi kelangan
AkCu neng sandingmu ngancani uripmu
MergGo yo mung kowe Sing gawe seneng atiku

Wis sFprene suwene
Aku luCnga ninggal kowe
AFdoh paran yo mGung dinggo kowCe

Reff :
   AAmku lilo adoh omah adoh wong tuwFo
   Demi kowGe ben supaya tetep MulyCa E
   TresAmnaku ra bakal ilang
   Senajan Fadoh paranku
   SetiakGu karo kowe tekan matCiku

Merga tresAmno aku bisa adoh paran njaga rasa
FGodaan teka nanging aku ora ngiwo
Saiki wCis urip bareng susah seneng dilakoni
Ono kowGe aku wani ngadepi urip iki
MatAmur suwun wis gelem nompo aku
SampFun percaya karo janji-janjiku
BakCal tak jaga tekan ing patiku
KanggGoku awakmu kuwi harga diriku

Wis sFprene suwene
Aku luCnga ninggal kowe
AFdoh paran yo mGung dinggo kowCe

Reff :
   AAmku lilo adoh omah adoh wong tuwFo
   Demi kowGe ben supaya tetep MulyCa E
   TresAmnaku ra bakal ilang
   Senajan Fadoh paranku
   SetiakGu karo kowe tekan matCiku   

   AAmku lilo adoh omah adoh wong tuwFo
   Demi kowGe ben supaya tetep MulyCa E
   TresAmnaku ra bakal ilang
   Senajan Fadoh paranku
   SetiakGu karo kowe tekan matCiku

Chord Selengkapnya