Daftar Chord Kunci Gitar OM Wawes

Penak Konco

Chord Kunci Gitar OM Wawes Ft. Guyon Waton Penak Konco. Nada Dasar Am.

Intro : 
Am    G    F    Em     F    G
Am    G    F    Am     G    C

BeCdo raG/Bnemu dalaAmne
AKaro koDmwe aku raono bahaGgiane
TimFbang geEmlo mung disiAo-dio
Rasah digaDmwe dowo crito iki
TresGno rabakal iso nyawiCji

ACbot keG/Bsel sing ngrasakAmke
AKaro koDmwe anane ming rame waGe
SoFyo aEmjur polahmu Asoyo ngawur
Mikir aDmwakmu dewe karepmu dewe
TanGpo kelingan janji awaCle

PanAmcen iki dudu Gjodone
RaFsah di peksakCke G/B
KaAmbeh iki wes ono Emdalanae
PerFcoyo wae Gusti mboGten nate sare

Reff :
   Kowe ratCau ngerteGni
   Roso iAmki kepati-paEmti
   Tibo buFtuh kowe nggoleCki
   Aku piDmye kowe ra Gpeduli

   Ra perlu Cngomogke tresGno
   Yen kui Ammung nggawe loEmro
   Ra perlu Fdolanan roCso
   ADmwak dewe peGnak konCco G

Interlude :
Dm    G    Em    Am    F    G    C

PanAmcen iki dudu Gjodone
RaFsah di peksakCke  G/B
KaAmbeh iki wes ono Emdalanae
PerFcoyo wae Gusti mboGten nate sare

Reff :
   Kowe ratCau ngerteGni
   Roso iAmki kepati-paEmti
   Tibo buFtuh kowe nggoleCki
   Aku piDmye kowe ra Gpeduli

   Ra perlu Cngomogke tresGno
   Yen kui Ammung nggawe loEmro
   Ra perlu Fdolanan roCso
   ADmwak dewe peGnak konAmco G  F

   AmAwak dewe peGnak konFco G
   PanAmcen iki dudu Gjodone
   RaFsah di GpeksakCke

Chord Selengkapnya

Tresno Semu

Chord Kunci Gitar OM Wawes Tresno Semu. Nada Dasar Am.

Intro :
Am    Em     F     C     G/B
Am    Em     F     G

CAku tenaEmnan, ... Fmbiyen gandeCngan
CBebarengan Emngadepi
FUrip sing keGras tenan

CNanging ra kuEmat, ... aFtiku sekaCrang
DmRosoku ra karuan, aEmku tok tinggal dewekan
KoDmwe tetep ra GrumongCso

Reff :
   Sak uAmmure uripEmku
   Tresno Fkuwi mung seCmu G/B
   AmKowe ro aEmku
   Mung konFco ngentekke CwektG/Bu
   AmOjo mbok piEmkir
   Apik Fku mung dinggo CkoweG/B
   AmAku wis nyeEmrah
   Mergo Ftresno wes ngreGmukke Caku G

CNanging ra kuEmat, aFtiku sekaCrang
DmRosoku ra karuan, aEmku tok tinggal dewekan
KoDmwe tetep ra GrumongCso

Reff :
   Sak uAmmure uripEmku
   Tresno Fkuwi mung seCmu G/B
   AmKowe ro aEmku
   Mung konFco ngentekke CwektG/Bu
   AmOjo mbok piEmkir
   Apik Fku mung dinggo CkoweG/B
   AmAku wis nyeEmrah
   Mergo Ftresno wes ngreGmukke Caku G

Interlude :
Em     Am     F     G
Em     Am     F     Fm     G

FSak tenane Gatiku
EmYo mung dinggo Amawakmu
FKabeh iki mergo tresnoGmu

Reff :
   Sak uAmmure uripEmku
   Tresno Fkuwi mung seCmu G/B
   AmKowe ro aEmku
   Mung konFco ngentekke CwektG/Bu
   AmOjo mbok piEmkir
   Apik Fku mung dinggo CkoweG/B
   AmAku wis nyeEmrah
   Mergo Ftresno wes ngreGmukke Caku G

   Sak uAmmure uripEmku
   Tresno Fkuwi mung seCmu G/B
   AmKowe ro aEmku
   Mung konFco ngentekke CwektG/Bu
   AmOjo mbok piEmkir
   Apik Fku mung dinggo CkoweG/B
   AmAku wis nyeEmrah
   Mergo Ftresno wes ngreGmukke Caku

Outro :   F    Em    C

Chord Selengkapnya

Tetep Ning Ati

Chord Kunci Gitar OM Wawes Tetep Ning Ati. Nada Dasar F.

Intro :   F   Am   Dm   D
            Gm   C   F   Am   Gm   C

BaFnyu tiAmbo.. seDmko laDngit
Dadi Gmseksi setyoku mung Ckanggo kowe
Sing Amneng atiDmku
Ra bakal Gmiso ilang
Senadyan Ckowe nglarani Faku


Am Sak tenane atiDmku loro
DNanging geGmde tresno iki
LuCweh seko cidro


JanjiAmmu.. neng aDku
wes tak raGmsakke wae
KuCwi kabeh mergo koFwe

Reff :
   AA#ku isCeh tresno kowAme
   Nganti teDmkan esok kaGmpan
   SliraCmu tetep neng Fatiku

   SenaA#dyan kowCe
   ora iAmso dadi sing tak Dmkarepke
   nganti Gmmati, kowe Ctetep neng aFti C

Musik :   F   Am   Dm   D   Gm   C
              Am   A#   Gm   C   F


F Aku Amtansah keDmlingan
JanDjimu neng aA#ku ra bakal
LuCngo ninggal crito loAmro
Tapi nyataDmne
KoDwe ora iGmso njogo roso iki
NganCti pungkasane urepFku


Am Sak tenane atiDmku loro
Nanging geGmde tresno iki
LuCweh seko cidro


JanjiAmmu neng aDku
Wis tak raGmsakke wae
KuCwi kabeh mergo koFwe

Reff :
   AA#ku isCih tresno kowAme
   Nganti teDmkan esok kaGmpan
   SliraCmu tetep neng Fatiku

   SenaA#dyan kowCe
   Ora iAmso dadi sing tak Dmkarepke
   Nganti Gmmati, kowe Ctetep neng aFti

   AA#ku isCih tresno kowAme
   Nganti teDmkan esok kaGmpan
   SliraCmu tetep neng Fatiku

   SenaA#dyan kowCe
   Ora iAmso dadi sing tak Dmkarepke
   Nganti Gmmati, kowe Ctetep neng aFti C

Outro :   A#   C   Am   Dm   Gm   C   F

Chord Selengkapnya