Daftar Chord Kunci Gitar Ndarboy Genk

Wong Sepele

Chord Kunci Gitar Ndarboy Genk Wong Sepele. Nada Dasar C.

Intro :   C    Fm    C    Fm    Am    G    F    G

CDuh aboG/Bte, kahaAmnane uripEmku
KuFdu nandang loCro
Dipandang Dmsesisih moGto   Dm  G

CYen takdiG/Bre, kudu diAmkuat-kuatEmke
AFku mung wong seCpele
Kudu Dmkuat atiGne

KaAmdang pingin ngeluh
Naliko Emkentekan eluh
KoFdrate manungso
Kui panCcen bedo-beGdo

DeAmdel duwel ati
Nompo kaEmsunyatan iki
KuFdu tak tambaDmni
Kanggo jaGlani uripku Ciki

Reff :

   JuGjur sedih uripku Ckoyo mengkene
   Sugih waDmras durung taGu tak rasaCke
   UGrip dewe tresno raCono sing gaAmpe
   Kudu saDbar mung dianggep wong sepeGle

   Mlaku we Fkadang kesanGdung
   Ora Emono sing nuAmlung
   Tangise Dmning ati raGiso tak Cbendung

Instrumen :
Am    Em    F    C    Am    Em    F    Dm    G

CYen takdiG/Bre, kudu diAmkuat-kuatEmke
AFku mung wong seCpele
Kudu Dmkuat atiGne

KaAmdang pingin ngeluh
Naliko Emkentekan eluh
KoFdrate manungso
Kui panCcen bedo-beGdo

DeAmdel duwel ati
Nompo kaEmsunyatan iki
KuFdu tak tambaDmni
Kanggo jaGlani uripku Ciki

Reff :

   JuGjur sedih uripku Ckoyo mengkene
   Sugih waDmras durung taGu tak rasaCke
   UGrip dewe tresno raCono sing gaAmpe
   Kudu saDbar mung dianggep wong sepeGle

   Mlaku we Fkadang kesanGdung
   Ora Emono sing nuAmlung
   Tangise Dmning ati raGiso tak Cbendung

   Mlaku we Fkadang kesanGdung
   Ora Emono sing nuAmlung
   Tangise Dmning ati raGiso tak benCdung

   Aku panFcen wong sepeGle
   Nanging baEmkal tak buktekAmke
   Dadi uDmwong ojo seGneng nyepeClekke

Chord Selengkapnya