Daftar Chord Kunci Gitar Happy Asmara

Lalekno Aku

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Lalekno Aku. Nada Dasar Em.

Intro :
Em    Bm    C    G    D
Em    Bm    C    D    Em

EmWis lalekno Bmawakku
Sing mbiCyen nate mbok Gtresnani  D
EmWis lupakan Bmdiriku
Yang duClu pernah kau Gcintai  D

Am Amergo ku saiki Emwis nemu
EmSing luwCih ngerteni tresnBoku

Reff :

   Ojo diEmsalahne aku wis niAmnggalne
   Ngono mbiDyen kowe sing ngajak GpisahBan
   Ojo Emdipaido pancen wis Amra jodo
   Tak jaluk Dawakmu golek penCggantiEmku

Instrumen :
Em    D    C    D    Em    C    D    Em

EmWis lalekno Bmawakku
Sing mbiCyen nate mbok Gtresnani D
EmWis lupakan Bmdiriku
Yang duClu pernah kau Gcintai   D

Am Amergo ku saiki Emwis nemu
Sing luCwih ngerteni tresBnaku

Reff :

   Ojo diEmsalahne aku wis niAmnggalne
   Ngono mbiDyen kowe sing ngajak GpisahBan
   Ojo Emdipaido pancen wis Amra jodo
   Tak jalDuk awakmu golek CpenggantiEmku   C   B

   Ojo diEmsalahne aku wis Amninggalne
   Ngono mbiDyen kowe sing ngajak GpisahBan
   Ojo Emdipaido pancen wis Amra jodo
   Tak jaluk Dawakmu golek pengCgantiEmku   C   D
   Golek penCggantiEmku

Chord Selengkapnya

Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi)

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Jawaban Kartonyono Medot Janji (Getun Mburi). Nada Dasar C.

Intro :   F    G    Em    Am    Dm    Fm

PrapaCtan kartoBmnyono terkeAmnang  Em
NaliFko nyawang Emsepion
Pas Dmkowe   Ctak tingBmgal
Aku FkelingEman ayeFme pengertiAman
Kowe Dmmantanku paGling ku rindukCan   G

NyadaCri aku Emra iso laAmli   G
Saben Fkenangan kaEmro kowe
Sing Dmwis tak FlaraGni
Aku FngakoEmni,   saiFki berantaAmkan
Tanpa Dmkowe    Guripku amCbyar

Dm Mbiyen aku Gsekarepan
Em Kakean panAmjalukan
Dm Durung ngerGti arti penAgertian
Dm Saben aku Gkelingan
Em Mesti keAmtangisan
Dm Ora kuGat   ijeCnan

Reff :

   KartonyoFno aku sing medot Gjanji
   Aku Emsing ngelarani
   SaiAki getun ning mbuDmri
   Nyesel Gning ati
   Ora nyoFno nyatane terus Gkangen
   Isih tresEmno karo kowe
   BaAnget tak rasaDmke
   Opo kuGdu balikan karo koCwe

Instrumen :   C    G    Am    G    F    Em    Dm    G

Dm Mbiyen aku Gsekarepan
Em Kakean panAmjalukan
Dm Durung ngerGti arti  pengAertian
Dm Saben aku Gkelingan
Em Mesti keAmterusan
Dm Ora kuGat ijeCnan   E

Reff :

   KarDtonyono ning ngawi medot Ejanjimu
   Ambruk caC#mgak ku nuruti angen-angenF#mu
   Sak kabehaBmne wis tak turuti
   Tapi Emalah mblenjani

   BuDdalo malah tak duduhi Edalane
   Metu koC#mno belok kiri lurus waF#e
   Rasah nyawang Bmsepionmu sing marai Eati
   Tambah mbebAani

AGetun kuwi ono F#mning mburi
BmNyesel uwis tak Eblenjani
AGetun kuwi ono F#mning mburi
BmNyesel uwis tak Eblenjani  Ajanji

Chord Selengkapnya

Ninggal Tatu

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Ninggal Tatu. Nada Dasar C.

Intro :
C    G    Am    Em    F    C    Dm    G   (2x)

CNing opo ra criGto
Yen Amkowe wis ra Emtresno
FNing kowe malah Clungo
NingDmgal tatu ning Gdodo
AmRasane aEmti iki    Fkoyo keno Cmowo
AmBareng wis ngerEmti
Ning mbuFriku kowe ngGliyo

CJanjine nganGcani
NganAmti tekanEme pati
Ning Fnyatane Cjanjimu
Kuwi Dmmung kari Gjanji
AmPanase geEmni ra    koFyo panase Cati
AmSakwise ngerEmti
Kowe ning Faku ngaGpusi

Reff :

   CKowe tak saGyang-sayang
   AmSaiki maEmlah ngilang
   FTresnamu kaCro aku
   KuDmwi mung kiGasan
   CKowe tak gaGdang-gadang
   AmTegane gaEmwe wirang
   FAnggonku laCbuh kowe
   ODmpo iseh kuGrang

Instrumen :
C    G    Am    Em
F    C    Dm    G
Am    Em   F    C
Am    Em    F    G

CNing opo ra criGto
Yen Amkowe wis ra Emtresno
FNing kowe malah Clungo
NingDmgal tatu ning Gdodo
AmRasane aEmti iki    Fkoyo keno Cmowo
AmBareng wis ngerEmti
Ning mbuFriku kowe ngGliyo

CJanjine nganGcani
NganAmti tekanEme pati
Ning Fnyatane Cjanjimu
Kuwi Dmmung kari Gjanji
AmPanase geEmni ra    koFyo panase Cati
AmSakwise ngerEmti
Kowe ning Faku ngaGpusi

Reff :

   CKowe tak saGyang-sayang
   AmSaiki maEmlah ngilang
   FTresnamu kaCro aku
   KuDmwi mung kiGasan
   CKowe tak gaGdang-gadang
   AmTegane gaEmwe wirang
   FAnggonku laCbuh kowe
   ODmpo iseh kuGrang

Outro :
C    G    Am    Em
F    Em    Dm    G    C

Chord Selengkapnya

Aku Tenang

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Aku Tenang. Nada Dasar D (Capo Di Fret 1).

Reff :

   Pinginku Gsiji nyanding Akowe selaDwase
   Bm Ra ono Emwong liyo sing iAso misahaDke
   Cukup sliGramu gawe Aatiku teDnang
   Bm Ra bakal Emilang
   Mergo koAwe sing tak saDyang

Instrumen :   D    A    Bm    F#m    G    A    D

DSumilire Gangin dalu Diki G
DKelingan eGsemmu dek wiAngi
Tansah F#mkegowo nganti saikBmi
Ra biEmso ilang nganti Akegowo ngimDpi

EmWis suAwe.. aku DngenteA/C#ni koweBm
Nganti Emsaiki biAso dadi siDji
EmMung koAwe sing puDrun nomA/C#po
Opo kaBmhananku
MaEmtursuwun tresnomu Amung kanggo aDku

Instrumen :   G    A    D

Reff :

   Pinginku Gsiji nyanding Akowe selaDwase
   Bm Ra ono Emwong liyo sing iAso misahaDke
   Cukup sliGramu gawe Aatiku teDnang
   Bm Ra bakal Emilang
   Mergo koAwe sing tak saDyang

Instrumen :   D    A    Bm    F#m    G    A    D   (2x)

DSumilire Gangin dalu Diki  G
DKelingan eGsemmu dek wiAngi
Tansah F#mkegowo nganti saikBmi
Ra biEmso ilang nganti Akegowo ngimDpi

EmWis suAwe, aku DngenteA/C#ni koweBm
Nganti Emsaiki biAso dadi siDji
EmMung koAwe, sing puDrun nomA/C#po
Opo kaBmhananku
MaEmtursuwun tresnomu Amung kanggo aDku

Instrumen :   G    A    D

Reff :

   Pinginku Gsiji nyanding Akowe selaDwase
   Bm Ra ono Emwong liyo sing iAso misahaDke
   Cukup sliGramu gawe Aatiku teDnang
   Bm Ra bakal Emilang
   Mergo koAwe sing tak saDyang

   Pinginku Gsiji nyanding Akowe selaDwase
   Bm Ra ono Emwong liyo sing iAso misahaDke
   Cukup sliGramu gawe Aatiku teDnang
   Bm Ra bakal Emilang
   Mergo koAwe sing tak saDyang

Chord Selengkapnya

Sambel Terasi

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Sambel Terasi. Nada Dasar Am.

Intro :   Am    Dm    G    C    Dm    E    Am   (4x)

AmTresnomu seGderhana
NggaFrai ku smaEkin cinta
AmIbarat samGbel trasi
Ra mFbejaji tapi naEgihi

AmTresnomu seGderhana
NggaFrai ku smaEkin cinta
AmIbarat samGbel trasi
Ra mFbejaji tapi nagiEhi

Reff :

   Tresnoku moh Amilang
   Cukup ning kowe Dmsayang
   Ojo ning ngendi Gngendi
   Bakale kita Crabi
   Mantebno atiDmmu
   Selalu sayang Ekamu oh beAmbebku

   Uwis tak syaAmrati
   Nggawe kalung Dmati
   Minongko Gbukti tresnoku Ciki
   Ku parkir cintaDmmu
   Di dalam haEtiku hanya Amnamamu

Instrumen :
Am    Dm    G    C    Dm    E    Am   (2x)

AmTresnomu seGderhana
NggaFrai ku smaEkin cinta
AmIbarat samGbel trasi
Ra mFbejaji tapi nagiEhi

Reff :

   Tresnoku moh Amilang
   Cukup ning kowe Dmsayang
   Ojo ning ngendi Gngendi
   Bakale kita Crabi
   Mantebno atiDmmu
   Selalu sayang Ekamu oh beAmbebku

   Uwis tak syaAmrati
   Nggawe kalung Dmati
   Minongko Gbukti tresnoku Ciki
   Ku parkir cintaDmmu
   Di dalam haEtiku hanya Amnamamu

   Tresnoku moh Amilang
   Cukup ning kowe Dmsayang
   Ojo ning ngendi Gngendi
   Bakale kita Crabi
   Mantebno atiDmmu
   Selalu sayang Ekamu oh beAmbebku

   Uwis tak syaAmrati
   Nggawe kalung Dmati
   Minongko Gbukti tresnoku Ciki
   Ku parkir cintaDmmu
   Di dalam haEtiku hanya Amnamamu

   Ku parkir cintaDmmu
   Di dalam haEtiku hanya Amnamamu

Outro :   Am    Dm    G    C    Dm    E    Am

Chord Selengkapnya

Tak Ikhlasno

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Tak Ikhlasno. Nada Dasar C.

Intro :
C    G    Am    Em    F    C    Dm    G

CSepine weGngi iki
AmNgeridu aEmti
FSing tansah keClingan Dmsliramu
KoGwe ninggal Caku

CAdeme hoGwo iki
NggoAmwo loro sing Emkang nyoto
MerFgo nyawang koCwe
GanDmdeng Gkaro liCyaneF  G  C 

Yen panAmcen iki wis Emgarise
AFku ikhlas lahir Cbatine
KaAmbeh kudu tak Emlalekne
MasiFo  abot sanggaGne

Reff :

   Ra seCpirone loGro ati iAmki
   Amergo Emdi tinggal perFgi
   Tapi loCro ati iDmki
   Amergo Gdi khianaCti

   Yen pancen Guwis gariAmse
   Kowe ganEmdeng karo dek'Fe
   Mung dungoCku mugo langDmgeng
   GSak lawaCse

Instrument :
C    G    Am    Em     F    C    Dm     G   (2x)
C

CAdeme hoGwo iki
NggoAmwo loro sing Emkang nyoto
MerFgo nyawang koCwe
GanDmdeng Gkaro liCyaneF  G  C

Yen panAmcen iki wis Emgarise
AFku ikhlas lahir Cbatine
KaAmbeh kudu tak Emlalekne
MasiFo  abot sanggaGne

Reff :

   Ra seCpirone loGro ati iAmki
   Amergo Emdi tinggal perFgi
   Tapi loCro ati iDmki
   Amergo Gdi khianaCti

   Yen pancen Guwis gariAmse
   Kowe ganEmdeng karo dek'Fe
   Mung dungoCku mugo langDmgeng
   GSak lawaCse

   Ra seCpirone loGro ati iAmki
   Amergo Emdi tinggal perFgi
   Tapi loCro ati iDmki
   Amergo Gdi khianaCti

   Yen pancen Guwis gariAmse
   Kowe ganEmdeng karo dek'Fe
   Mung dungoCku mugo langDmgeng
   GSak lawaCse

Chord Selengkapnya

Balik Kanan Wae

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Balik Kanan Wae. Nada Dasar C.

KeliCngan nalikaGne aku keAmtemu ro koGwe
Ati Fiki langsung iso tresno Grasane
Saben Cketemu sliGramu tansah Amayem atiGku
NaliFko nyawang esem lan guyuGmu

Sampai Ftiba waktu yang ku nanGti
Tak ungCkapke roso Gning njero aAmti iki
NaGnging nyataFne kowe oGno sing nduweCni

Reff :

   AFku tresno kaGro kowe
   NaCnging aku biAmso nompo
   NgerteFni kowe uwGis nyanding uCwong liyo

   AFku kudu iso Gnerimo
   SenaCjan ati loro Amrasane
   MungFkin kabeh iGki wis dalaCne

Instrumen :
C    G    Am    G    F    G   (2x)

F Sepurane aGku wis tresno sliraCmu
Senajan aku iAmki dudu pilihanFmu
Mending tak ikhlasGno dari pada cidro
C Mugo kowe bahagia Ckaro wong liyo

Instrumen :   F    G    C

Sampai Ftiba waktu yang ku nanGti
Tak ungCkapke roso Gning njero aAmti iki
NaGnging nyataFne kowe oGno sing nduweCni

Reff :

   AFku tresno kaGro kowe
   NaCnging aku biAmso nompo
   NgerteFni kowe uwGis nyanding uCwong liyo

   AFku kudu iso Gnerimo
   SenaCjan ati loro Amrasane
   MungFkin kabeh iGki wis dalaCne

   AFku tresno kaGro kowe
   NaCnging aku biAmso nompo
   NgerteFni kowe uwGis nyanding uCwong liyo

   AFku kudu iso Gnerimo
   SenaCjan ati loro Amrasane
   MungFkin kabeh iGki wis dalaCne

   Wis wis Fwis cukup
   Mending baGlik kanan waCe

Chord Selengkapnya

Dalan Liyane

Chord Kunci Gitar Happy Asmara Dalan Liyane. Nada Dasar C.

Intro :
F    G    C    Em
Am     A    Dm    G    C

C  Sopo seng Gkuat nandang Ckahanan
Am Sopo seng Aora kroso Dmkelangan
FDitinggal pas Gsayang sayaEmnge
Pas lagi Ajeru jeruDmne
Kowe milih Gdalan liyaCne

Instrumen :   Fm    C

Sopo seng Ckuat ditinggal lungo
Am Sopo seng Aatine oDmra loro
FKenangan sing Gwis tak lakoEmni
Tak simpen Aning njero aDmti
Dewe wis Gra dadi Csiji

Reff :

   Yowis ben tak Flakoni nganti
   Sak kuat Gkuate ati
   Pesenku Cmung siji
   EmSing ngati aAmti
   IAsoku mung menDmdem
   Esuk tekan sonGten
   Mergo sadar diri kuClo
   Dudu sinten sinCten

   Yowis ben mung Ftak pendem roso
   Sing ono nGing njero dodo
   Tetep tak Cdongakno
   MuEmgo urip mulAmyo
   IAsoku mung nyuDmwun
   Mugo ora geGtun
   Cekap semanten maturCnuwun

Instrumen :
F    G    C     Em
Am     A    Dm     G    C

Reff :

   Yowis ben tak Flakoni nganti
   Sak kuat Gkuate ati
   Pesenku Cmung siji
   EmSing ngati aAmti
   IAsoku mung menDmdem
   Esuk tekan sonGten
   Mergo sadar diri kuClo
   Dudu sinten sinCten

   Yowis ben mung Ftak pendem roso
   Sing ono nGing njero dodo
   Tetep tak Cdongakno
   MuEmgo urip mulAmyo
   IAsoku mung nyuDmwun
   Mugo ora geGtun
   Cekap semanten maturCnuwun  Am

   IAsoku mung nyuDmwun
   Mugo ora Ggetun
   Cekap semanten maturCnuwun

Chord Selengkapnya