Daftar Chord Kunci Gitar Didi Kempot

Kangen Neng Nickerie

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Kangen Neng Nickerie. Nada Dasar C.

Intro :
C    G/B     Am     Em    F     Em     Dm
G    F    Fm    Em    Am    D    G

C SepiG/Bne wengi Amiki   Em
F Neng kene Caku   DmngentenGi
C KesuG/Bwen suwene Amwes pirang Emsasi
F Neng nicCkerie kowe Dmra   balGi

F    OpGo aku saClah  Am
F  Naliko Gurip sak Comah  G

C RembuG/Blan sing ngilo Amono segoEmro
F PadangoCno ati Dmkulo  G
C PujaG/Ban hatiku Amra teko-teEmko
F Neng nicCkerie ndang muDmlio  G

F OpGo aku saClah Am
F Naliko Gurip Csak omGah

Instrumen :   Dm    G    C    Am    F    G    C

Reff :

   GAku nangis, Caku kangen
   FJanjimu mbiGyen kowe Cseneng
   GNeng nickerie Ctak enteAmni
   Gek muFlio nengkene Gaku ngenCteni   G

Instrumen :
C    Gm    F    C    Dm    Em    F    Dm    G

C RembuG/Blan sing ngilo Amono seEmgoro
F PadangoCno ati Dmkulo  G
C PujaG/Ban hatiku Amra teko-teEmko
F Neng nickeCrie ndang muDmlio  G

F    OpGo aku salCah  Am
F Naliko Gurip Csak omah

Instrumen :   Dm    G    C    Am    F    G    C

Reff :

   GAku nangis, Caku kangen
   FJanjimu mbiGyen kowe Cseneng
   GNeng nickerie Ctak enteAmni
   Gek muFlio nengkene Gaku ngenCteni   Am
   Neng nicFkerie Ggek inggal baCli

Chord Selengkapnya

Kapusan Janji

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Ft. Yuni Shara Kapusan Janji. Nada Dasar C.

Intro :   C    Em    Am    G    F    Dm     G

Ning oCpo ono tresno
Yen kuDmdu pisah
Ning oGpo kowe seneng
Yen gaCwe susah
LungaDmmu gawe gelo
Nyikso Ematiku loro
Aku Fwong isih uDmrip
Mbok anggep wGis tanpo nyowo  Dm   G    C

Ning oCpo kowe janji
Yen mung ngDmapusi
Ning oGpo kowe nong ati
Yen mung ngelaCrani
TresnaDmmu uwis ilang
GaEmring kegowo angin
Yen ngerFti koyongeDmne
Kenal koGwe ora pengen

Reff :

   LaraCne ati iEmki
   Nganti kaAmpan ora ngerti
   SepreFne ra ono Dmwong
   Sing namGbani

   LaraCne ati iEmki
   Nganti Amkapan ora ngerti
   MariFne yen kowe baDmkal
   NguGgemi janjimu

Instrumen :
C    Em    F    C    Dm     G
C    Am    Dm     G     C     G

Ning oCpo ono tresno
Yen kuDmdu pisah
Ning oGpo kowe seneng
Yen gaCwe susah
TresnaDmmu uwes ilang
Garing Emkegowo angin
Yen ngerFti koyongeDmne
Kenal koGwe ora pengen

Reff :

   LaraCne ati iEmki
   Nganti kaAmpan ora ngerti
   SepreFne ra ono Dmwong
   Sing namGbani

   LaraCne ati iEmki
   Nganti Amkapan ora ngerti
   MariFne yen kowe baDmkal
   NguGgemi janjimu

   LaraCne ati iEmki
   Nganti kaAmpan ora ngerti
   SepreFne ra ono Dmwong
   Sing namGbani

   LaraCne ati iEmki
   Nganti Amkapan ora ngerti
   MariFne yen kowe baDmkal
   NguGgemi janjimu  C

Outro :   Em     F     G     C

Chord Selengkapnya

Dalan Anyar

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Dalan Anyar. Nada Dasar C (Capo Di Fret Ke-1).

Intro :
C    Em    F    G    Am    Em    F    G

Kembang Ctebu seng kabur Emkanginan
Saksi Fbisu sing daGdi kenangan
PraseCtyamu kuwi mung Emkiasan
TresnaFmu Dsaiki wis Gilang?

Reff :

   Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
   Aku Fngerti dewe neng ngarepe Gmoto
   Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
   Ning kuFlon terminal
   D KertoneGgoro,
   CNgawi

Instrumen :
C    Em    F    G    C
Am    Em    F    G    C

Kembang Ctebu sing ning saEmwah ndeso
Ora Fgaring senajan mongso keGtigo
Tansah Celing jamane Emsemono
Ning kuFlon terminal
D7 KertoneGgoro

Reff :

   Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
   Aku Fngerti dewe neng ngarepe Gmoto
   Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
   Ning kuFlon terminalD KertoneGgoro

   Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
   Aku Fngerti dewe neng ngarepe Gmata
   Ning daAmlan anyar kowe karo Emsopo
   Ning kuFlon terminal
   D KertoneGgoro,
   NgawCi

Sewu sCms mu isih
Tak simpen Emono neng hape
WacaFnen esuk awan weGngi lan sore
Sewu sCms mu isih
Tak simpen Emono neng hape
Ning kuFlon terminal
KertoneGgoro
NgaAmwi

Chord Selengkapnya

Ora Iso Mulih

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Ora Iso Mulih. Nada Dasar F.

Intro :   F    Dm    A#    F    Gm    C    F

FMak baDmpak aku A#ra biso mulFih
BoDmdho iki atiku seGmdih   C
FMak baDmpak   aA#ku ora tekFo
Ning keDmne aku isih Gmkerjo   C

A# Mung donCga   lFan pujimDmu
Sing tak suA#wun jroning urCipku

FMak baDmpak    uA#wis ojo nFangis
WoDmconen layang sing tGmak tulis  C
FMak baDmpak ngaA#puranen akFu
Yen Dmono salah lan luGmputku   C

A# Ning kenCe koyo nFgene rasanDme
Pingin muA#lih    isCih kurang sangunFe

Instrumen :    Gm    Am    C    F

Reff :

   SuCarane takbir Fing wayah wengi
   CNgelingke salah dosa Fiki
   CKepingin sungkem ning kudu Fkepiye iki
   NgapuraA#nen dosanCe anakmFu iki

FMak baDmpak   uA#wis ojo nFangis
WoDmconen layang sing tGmak tulis  C
FMak baDmpak ngaA#puranen akFu
Yen Dmono salah lan luGmputku  C

A# Ning kenCe koyo nFgene rasanDme
Pingin muA#lih    isCih kurang sangunFe

Instrumen :    Gm    Am    C    F

Reff :

   SuCarane takbir Fing wayah wengi
   CNgelingke salah dosa Fiki
   CKepingin sungkem ning kudu Fkepiye iki
   NgapuraA#nen dosanCe anakmFu iki

   SuCarane takbir Fing wayah wengi
   CNgelingke salah dosa Fiki
   CKepingin sungkem ning kudu Fkepiye iki
   NgapuraA#nen dosanCe anakmFu iki
   NgapuraA#nen dosanCe anakmFu iki

Chord Selengkapnya

Tombo Teko Loro Lungo

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Tombo Teko Loro Lungo. Nada Dasar Em (Capo Di Fret 1).

Intro :   Em    F#m    B    Em

Pingin nyaEmwang wes suwe kowe ra bali
Sing tak sEuwun ning kono sing ngati - Aati
BiDsaku mung nyawang
Dimar jagad sing ning mego
AyF#ang - ayangmu katon ning Bnetro

Instrumen :   Am    B    Em

Aku Emlilo yen kowe rung biso bali
Lahir Ebatin aku lilo tak Amestoni
SenDajan kangen tenan
RaGsane ati iki
Nganti kBapan sirnane pacobEman iki

Instrumen :   B    Em    B    Em

Reff :

   Tombo teAmko loro lungo
   Duh Gusti Emenggal singkirno
   LeBloro sing wonten negari Emkulo  B   Em

   Tombo teAmko loro lungo
   Duh Gusti Emenggal welaso
   ParingoBno welas asih mring Emkawulo

Pingin nyaEmwang wes suwe kowe ra bali
Sing tak sEuwun ning kono sing ngati-Amati
BiDsaku mung nyawang
Dimar Gjagad sing ning mego
AyF#ang-ayangmu katon ning Bnetro

Instrumen :   Am    B    Em

Aku Emlilo yen kowe rung biso bali
Lahir Ebatin aku lilo tak Amestoni
SenDajan kangen tenan
RasaGne ono ing ati
Nganti kBapan sirnane pacobEman iki

Instrumen :   B    Em    B    Em

Reff :

   Tombo teAmko loro lungo
   Duh Gusti Emenggal singkirno
   LeBloro sing wonten negari Emkulo  B   Em

   Tombo teAmko loro lungo
   Duh Gusti Emenggal welaso
   ParingoBno welas asih mring Emkawulo
   ParingoBno welas asih mring Emkawulo

Chord Selengkapnya

Kowe Mlayu (Engkau Lari)

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Kowe Mlayu (Engkau Lari). Nada Dasar G (Capo di fret 2).

Intro :
G    Am    D    G    C    Bm
Em    Am    D    G    D

G Tak tangisono Amwis emoh krungu
D Wis ilang rasaGne tresnamu
Em Kowe lali mlayu Amninggalake aku
LuDngo tegane nyiksoG uripku

Instrumen :    Am    D

G Tak entenono uAmwis emoh mulih
D Tresnamu uGwis maleh
Em Kowe lali ninggaAmli cerita sing sedih
NyikDso atiku sansoGyo perih

Instrumen :   Am    Bm    D    G

Reff :

   Gelo Gaku gelo
   Aku Emkeloro-loro
   RaAmsane ngiris-iris ning Ddodo

   Am    D    G

   Loro Gaku loro
   Atiku Emkeloro-loro
   Nandur Amtresno
   TuDkule kuciGwo

Instrumen :
G    Am    D    G    C    Bm
Em    Am    D    G    D

G Tak entenono uAmwis emoh mulih
D Tresnamu uGwis maleh
Em Kowe lali ninggaAmli cerito sing sedih
NyikDso atiku sansoGyo perih

Instrumen :   Am    Bm    D    G

Reff :

   Gelo Gaku gelo
   Aku Emkeloro-loro
   RaAmsane ngiris-iris ning Ddodo

   Am    D    G

   Loro Gaku loro
   Atiku Emkeloro-loro
   Nandur Amtresno
   TuDkule kuciGwo
   Nandur Amtresno
   TuDkule kuciGwo

Chord Selengkapnya

Layang Kangen

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Layang Kangen. Nada Dasar C.

Intro : 
C    Dm    F    C    G
Em    A    Dm    G

LayangCmu tak tomFpo wingi kCui
Wis tak woAmco opo karepe atiEmmu
TrenyFuh ati iGki moEmco tulisanAmmu
Ra kroFso netes eDmluh ning pipGiku

Musik :  F    G

UmpaCma tanganku Fdadi suwCiwi
Iki uAmga aku mesti enggal Embali
Ning keFpiye mGaneh Emmergo kahananAmku
Cah aFyu enteGnono teCkanku

Musik :
Am    G    F    Em
Am    G    F    G    C

Reff :
  Ra maiCdo sapa wong sing ora kaFngen
  Adoh boDmjo pengen turu angel GmereFm G  C
  Ra maiCdo sapa wong sing ora Ftrenyuh
  Ra kepetDmhuk sak wetara pengen Gweruh
  PercFoyo aGku kuaEmtno atiAmmu
  Cah aFyu enteGnono tekaCku

UmpaCma tanganku Fdadi suwCiwi
Iki uAmga aku mesti enggal Embali
Ning keFpiye mGaneh Emmergo kahananAmku
Cah aFyu enteGnono teCkanku

Interlude :
Am    G    F    Em
Am    G    F    G    C

Reff :
  Ra maiCdo sapa wong sing ora kaFngen
  Adoh boDmjo pengen turu angel GmereFm G  C
  Ra maiCdo sapa wong sing ora Ftrenyuh
  Ra kepetDmhuk sak wetara pengen Gweruh
  PercFoyo aGku kuaEmtno atiAmmu
  Cah aFyu enteGnono tekaCku

Chord Selengkapnya

Stasiun Balapan

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Stasiun Balapan. Nada Dasar Am.

Intro : 
Am   Dm   G   C   F   Dm   E   Am   (2x)
F   E   (2x)

Ning Amstasiun balapan
Kuto soAmlo sing dadi kenangan
Kowe karo Dmaku naliEko
Ngeterke lungaAmmu E

Ning sAmtasiun balapan
Rasane Amkoyo wong kelangan
Kowe ninggal Dmaku
Ra kroEso netes eluh ning piAmpiku

GDa .... dada saCyang
GDa .... slamat Amjalan E

Reff :
   JanAmji lungo mung sedeDmlo
   Jare seGwulan ra oCno
   PaFmitmu nalika semoDmno
   Ning stasEiun balapan SoAmlo

Interlude :
Em   F   E   Am

Reff :
   JaAmre lungo mung sedeDmlo
   Malah tanGpo kirim warCto
   LaFli opo pancen nglaDmli
   Yen eling mEbok enggal Ambali F  E

Ning sAmtasiun balapan
Kuto soAmlo sing dadi kenangan

Interlude :
G   Am   G   Am
E   Am   E   Am
Dm   E   Dm   E
Dm   E   F   Am

Reff :
   JanAmji lungo mung sedeDmlo
   Jare seGwulan ra oCno
   PaFmitmu nalika semoDmno
   Ning stasEiun balapan SoAmlo

Interlude :  Em   F   E   Am

Reff :
   JaAmre lungo mung sedeDmlo
   Malah tanGpo kirim warCto
   LaFli opo pancen nglaDmli
   Yen eling mEbok enggal Ambali F  E

Ning Amstasiun balapan
Kuto soAmlo sing dadi kenangan
Kowe karo Dmaku nalikEo
Ngeterke lungaAmmu  E

Ning Amstasiun balapan
Rasane Amkoyo wong kelangan

Chord Selengkapnya

Sewu Kuto

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Sewu Kuto. Nada Dasar G.

Intro :   G   Bm   C   D   G

GSewu kuto uwis tak Bmliwati
CSewu aGti tak taDkoni
GNanging kabeh podo ra Bmngerteni
CLungaGmu neng enDdi
Pirang taEmun anggonku nggoleCki
SepreGne durung Dbisa nemoGni

Musik :   Em   Am   D   G

Reff :
   Am Wis tak cDoba  GnglalEmiake
   C JenenDgmu soko aGtiku
   C Sak teDnane aku Gora   DngapuEmsi
   Am Isih treDsno slirGamu D

G Umpamane kowe Bmuwis mulyo
C LiloG aku lDilo
G Yo mung siji dadi paBmnyuwunku
C AkuG pengen ketDemu

SenaEmjan sak kedeping mCata
Tak nggoG tombo kaBmngen jero ning dGodo

Musik :   Bm   C   G   Em   D   G

Reff :
   Am Wis tak cDoba  GnglalEmiake
   C JenenDgmu soko aGtiku
   C Sak teDnane aku Gora   DngapuEmsi
   Am Isih treDsno slirGamu D

G Umpamane kowe Bmuwis mulyo
C LiloG aku lDilo
G Yo mung siji dadi paBmnyuwunku
C AkuG pengen ketDemu

SenaEmjan wektu mung sedeClo
Tak nggo Gtombo kangBmen jero ning doGdo

SenaEmjan sak kedeping mCata
Tak nggoG tombo kaBmngen jero ning dGodo

Chord Selengkapnya

Cidro

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Cidro. Nada Dasar C.

Intro : 
C   F   G   C   Dm   Am   G
C   F   G   C   Fm   C   Fm   G
Fm   C   G   C   G

CWis sakmestiEmne ati Amiki nelEmongso
Wong Fsing tak treGsnani mblenjaCni janji
OpDmo ora EliGng nalCiko GsemoAmno
KeDmbak kembang waGngi jeroning daCda

Musik :   F   G

CDuh piye maEmneh iki Ampancen naEmsibku
KuFdu nandang loGro koyo Cmengkene
ReDmmuk ati iGki yen eCling GjanjinAme
ODmra ngiro jebGul lamis waCe

Musik :   Dm   G   C

Reff :
   AmGek opo salah awakku iEmki
   FKowe nganti tega mbGlenjani janjCC   G
   AmOpo mergo kahanan Emuripku iki
   FMlarat bondo seje karo uripGmu

   FAku nelongso
   Mergo CkebacGut tresAmno
   ODmra ngiro saGikine cidrCo

Musik :
Am   Em   F   G   C
F   G   C   G

CWis sakmestiEmne ati Amiki nelEmongso
Wong Fsing tak treGsnani mblenjaCni janji
OpDmo ora EliGng nalCiko GsemoAmno
KeDmbak kembang waGngi jeroning daCda

CDuh piye maEmneh iki Ampancen naEmsibku
KuFdu nandang loGro koyo Cmengkene
ReDmmuk ati iGki yen eCling GjanjinAme
ODmra ngiro jebGul lamis waCe

Reff :
   AmGek opo salah awakku iEmki
   FKowe nganti tega mbGlenjani janjCC   G
   AmOpo mergo kahanan Emuripku iki
   FMlarat bondo seje karo uripGmu

   FAku nelongso
   Mergo CkebacGut tresAmno
   ODmra ngiro saGikine cidrCo

ODmra ngiro saGiki koe cidrCo

Chord Selengkapnya

Kalung Emas

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Kalung Emas. Nada Dasar C.

Intro :   C   Em   F   G

CKalung emas sing Emono gulumu
SaFiki wis maGlih dadi Cbiru
LunDmtur koyo tresGnamu
Luntur Emkoyo atiAmmu
SaiFki kowe laDmli karo aA#ku G

CKalung emas kui Emmbiyen tak tuku
Tak Fpasrahke mung Gkanggo sliCramu
GeDmdhe roso tresGnaku
Yo mung Emkanggo sliAmramu
Ra nyoFno kowe lGali karo Caku

Reff :
   GLoro atiku atiku Amkeloro loEmro
   RaFsane nganti Gtembus ning doCdo

Interlude :   Dm   G   C

GNangisku iki.. Mergo Amkowe sing nEmjalari
KebaFngeten opo Dsalahku Giki

Opo dosaku iCki  Fm  G

Interlude :
C   Em   F   G   C
Dm   G   Em    Am   F   Dm   A#   G


CKalung emas kui Emmbiyen tak tuku
Tak Fpasrahke mung Gkanggo sliCramu
GeDmdhe roso tresGnaku
Yo mung Emkanggo sliAmramu
Ra nyoFno kowe lGali karo Caku

Reff :
   GLoro atiku atiku Amkeloro loEmro
   RaFsane nganti Gtembus ning doCdo

Opo dosaku iki Em  G  C

Chord Selengkapnya

Banyu Langit

Chord Kunci Gitar Didi Kempot Banyu Langit. Nada Dasar C.

Intro :
C   F   C   F
Em   Dm   G   C

C  Sworo angin
AnEmgin sing ngreridu ati
F  Ngelingake
SlirGamu sing tak tresnani
C  Pingin nangis
NgeEmtokke eluh neng pipi
F  Suwe ra weruh
SenGajan mung ono ngimpi

NgaleAmmo  ngalem ning daEmdaku
TambanoFno roso kangen ning Gatiku
NgaleAmmo  ngalemo ning Emaku
Ben ra adFem kesiram udanGing dalu

C  Banyu langit
Sing Emono nduwur kayangan
F  Watu gedhe
KalGingan mendunge udan
C  Telesono
AtiEmne wong sing kasmaran
F  Setio janji
SeprGene tansah kelingan

AdeAmme  gunung merapi Empurba
Melu krunFgu suaramu
NgomonGgke opo
AdeAmme  gunung merapi Empurba
Sing neng lFanggran wonosGari
YogjCokarto

Musik :
C   Em   F   G
Am   Em   F   Dm   G

Reff :
   JanjiAmne
   Lungane ra Emnganti suwe suwe
   Pamit Fesuk lungane
   Ra ngGanti sore
   JanjiAmne
   Lungo ra nganEmti semene suwene
   Nganti kFapan tak entGeni
   Sak tCekane

C  Udan grimis
TeEmlesono klambi iki
F  Jroning dodo
Ben Gra garing ngekep janji
C  Ora lamis
GeEmdhene nggonku nresnani
F  Nganti kapan
GAku ora biso lali

AdeAmme  gunung merapi Empurba
Melu krunFgu suaramu
NgomGongke opo
AdeAmme  gunung merapi Empurba
Sing neng Flanggran
Wonosari YogjGokarto

Reff :
   JanjiAmne
   Lungane ra Emnganti suwe suwe
   Pamit Fesuk lungane
   Ra ngGanti sore
   JanjiAmne
   Lungo ra nganEmti semene suwene
   Nganti kFapan tak entGeni
   Sak tCekane

Outro :   C   Em   F   G   C

Chord Selengkapnya

Didi Kempot Suket Teki

Kunci Gitar Didi Kempot Suket Teki Nada Dasar : C

*) Gunakan Tool Transpose jika ingin merubah kunci gitar Didi Kempot Suket Teki ke nada dasar yang lain.

IntroC   F   G   C   G

Aku tak sing ngCalah
Trimo mundur timbang loro aGti
Tak uyakDmo wong kowe wis laGli
Ora bakal baCli G

Paribasan awCak urip kari balung
Lilo tak lakoFni
Jebule janjiCmu jebule sumpahGmu
Ra biso digCugu

Reff :
   Wong salah ora gelFem ngaku salah
   SuGwe-suwe sopo wonge sing  Cbetah
   Mripatku uwis ngerFti sak nyatane
   KowGe selak golek menangmu dCewe
   Tak tandur pFari jebul tukuGle malah suket teCki

Musik :
F    C    G    Dm    G    C    G

Paribasan awCak urip kari balung
Lilo tak lakoFni
Jebule janjiCmu jebule sumpahGmu
Ra biso digCugu

Reff :
   Wong salah ora gelFem ngaku salah
   SuGwe-suwe sopo wonge sing  Cbetah
   Mripatku uwis ngerFti sak nyatane
   KowGe selak golek menangmu dCewe
   Tak tandur pFari jebul tukuGle malah suket teCki

   Wong salah ora gelFem ngaku salah
   SuGwe-suwe sopo wonge sing  Cbetah
   Mripatku uwis ngerFti sak nyatane
   KowGe selak golek menangmu dCewe
   Tak tandur pFari jebul tukuGle malah suket teCki
   Tak tandur pFari jebul tukuGle malah suket teCki

Chord Selengkapnya