Daftar Chord Kunci Gitar Arda

    1 lagu Arda paling hits

  • Tatu

Tatu

Chord Kunci Gitar Arda Tatu. Nada Dasar C (Capo di fret ke-2).

Intro :   G    GMaj7    C    D

SeGnajan kowe ngilang
GMaj7Ra biso tak sawang
NaCnging ning ati tansah kelingan
Manise jDanji janjimu kuwi
Ngelarani Gati  Am  D

SeGnajan aku loro
GNing isih kuat nyonggo
TaCtu sing ono ndodo
Perih rasaDne yen eling kowe
Angel tambaGne

Instrumen :
Am    D    G    Em    Am    D    G

Reff :

   Opo aku sCalah yen aku crito
   Opo anaGne
   Wong sing ning sandingAmmu
   Ben melu Dkrungu piye tenaGne

   Opo aku sCalah yen aku kondo
   Opo anaGne
   Ceritane trAmesno naliko mbiyDen
   Aku lan koGwe

Instrumen :
G    G    C    C
D    D    G    Am    D

SeGnajan aku loro
GNing isih kuat nyonggo
TaCtu sing ono ndodo
Perih rasaDne yen eling kowe
Angel tambaGne

Instrumen :
Am    D    G    Em
Am    D    G

Reff :

   Opo aku sCalah yen aku crito
   Opo anaGne
   Wong sing ning sandingAmmu
   Ben melu Dkrungu piye tenaGne

   Opo aku sCalah yen aku kondo
   Opo anaGne
   Ceritane trAmesno naliko mbiyDen
   Aku lan koGwe

   Wong sing ning sandingAmmu
   Ben melu Dkrungu  sing tak rasakGke

Chord Selengkapnya