Daftar Chord Kunci Gitar Aftershine

Tekan Semene

Chord Kunci Gitar Aftershine Tekan Semene. Nada Dasar G.

Intro :
G    D/F#    Em    D    C    Cm    D

G kowe sing tau nglaraCni
Ninggal taEmtu ning njero aDti
C Wis semene gedeGne
PerjuanganAmku kowe ra ngerteDni

G Tibo tangi tak lakoCni
Nggo ngupayakEmne kebahagianDmu
C Opo wae sing tak duGwe
Tak wenehDke

Aku Csing berjuang
Aku Gsing kelaran
Aku Csing tenanan
Tega mbok nggo Ddolanan

Chorus :

  Tekan Gsemene D/F#
  Critaku Emro kowDe
  KuCdu tak ikhlasGke
  Pancen Amiki takdiDre

  Wis cuGkup wae D/F#
  Ra sah di EmterusDke
  ACti wes ra kuGat
  BiCngung arep samGbat
  PanCcen kudu luGnga aku
  Wis Amkesel Dmbok sio - siCo

Instrumen :
Bm    Am    B    G    D    Em    D

G Tibo tangi tak lakoCni
Nggo ngupayakEmne kebahagianDmu
C Opo wae sing tak duGwe
Tak wenehDke

Aku Csing berjuang
Aku Gsing kelaran
Aku Csing tenanan
Tega mbok nggo Ddolanan

Chorus :

   Tekan Gsemene D/F#
   Critaku Emro kowDe
   KuCdu tak ikhlasGke
   Pancen Amiki takdiDre

   Wis cuGkup wae D/F#
   Ra sah di EmterusDke
   ACti wes ra kuGat
   BiCngung arep samGbat
   PanCcen kudu luGnga aku
   Wis Amkesel Dmbok sio - siGo E

   Tekan AsemenE/G#e
   Critoku F#mro koweE
   KuDdu tak ikhlasAke
   Pancen Bmiki takdiEre

   Wis cuAkup waeE/G#
   Ra sah di F#mteruskEe
   ADti wes ra kuAat
   BiDngung arep samAbat
   PanDcen kudu luAnga aku
   Wis Bmkesel  Embok sio - siDo
   Dm  Mbok siak-siakAno

Chord Selengkapnya