Daftar Chord Kunci Gitar Aftershine

Buruh COD

Intro :   F    Fm
Am    G    F    G  (2x)

ACbote wong sing nyambut Fgawe
Kepontang Gpanting atine demi koCwe
Aku mung Amburuh COD
Opo daDmyaku Gsing musuh Ckae  G

Kurang Copo aku sayang ro sliFramu
Wis tak uGpayakke
Nyambut gawe koyo Cngene
Senajan mung Amkok sepelekke
Mugo Dmaku ndang Goleh ganCtine

Reff :

   Yen wis manteb atiFmu
   Wis teteg lakuGmu
   Tak ikhlaske yen pancen Cakhire
   KuGdu koyo Amngene
   Aku trimo luDmngo kalah bondo doGnya
   Aku lilo yen koe Flungo

Interlude :   G    Em    Am    Dm    Em    F    G

Kurang Copo aku sayang ro sliFramu
Wis tak uGpayakke
Nyambut gawe koyo Cngene
Senajan mung Amkok sepelekke
Mugo Dmaku ndang Goleh ganCtine

Reff :

   Yen wis manteb atiFmu wis teteg lakuGmu
   Tak ikhlaske yen pancen Cakhire
   KuGdu koyoAmngene
   Aku trimo luDmngo kalah bondo doGnya
   Aku lilo yen kowe Clungo

   Yen wis manteb atiFmu wis teteg lakuGmu
   Tak ikhlaske yen pancen Cakhire
   KuGdu koyoAmngene
   Aku trimo luDmngo kalah bondo doGnya
   Aku lilo yen kowe Clungo

   Aku tak Fmundur timbang soyo Gajur
   Aku tak Cngalah timGbang soyo Ambubrah
   Bola bali tok Dmlarani
   RumangGsamu aku ra nduwe Cati
   Bola bali tok Dmlarani
   RumangGsamu aku ra nduwe Cati

Chord Selengkapnya

Tekan Semene

Chord Kunci Gitar Aftershine Tekan Semene. Nada Dasar G.

Intro :
G    D/F#    Em    D    C    Cm    D

G kowe sing tau nglaraCni
Ninggal taEmtu ning njero aDti
C Wis semene gedeGne
PerjuanganAmku kowe ra ngerteDni

G Tibo tangi tak lakoCni
Nggo ngupayakEmne kebahagianDmu
C Opo wae sing tak duGwe
Tak wenehDke

Aku Csing berjuang
Aku Gsing kelaran
Aku Csing tenanan
Tega mbok nggo Ddolanan

Chorus :

  Tekan Gsemene D/F#
  Critaku Emro kowDe
  KuCdu tak ikhlasGke
  Pancen Amiki takdiDre

  Wis cuGkup wae D/F#
  Ra sah di EmterusDke
  ACti wes ra kuGat
  BiCngung arep samGbat
  PanCcen kudu luGnga aku
  Wis Amkesel Dmbok sio - siCo

Instrumen :
Bm    Am    B    G    D    Em    D

G Tibo tangi tak lakoCni
Nggo ngupayakEmne kebahagianDmu
C Opo wae sing tak duGwe
Tak wenehDke

Aku Csing berjuang
Aku Gsing kelaran
Aku Csing tenanan
Tega mbok nggo Ddolanan

Chorus :

   Tekan Gsemene D/F#
   Critaku Emro kowDe
   KuCdu tak ikhlasGke
   Pancen Amiki takdiDre

   Wis cuGkup wae D/F#
   Ra sah di EmterusDke
   ACti wes ra kuGat
   BiCngung arep samGbat
   PanCcen kudu luGnga aku
   Wis Amkesel Dmbok sio - siGo E

   Tekan AsemenE/G#e
   Critoku F#mro koweE
   KuDdu tak ikhlasAke
   Pancen Bmiki takdiEre

   Wis cuAkup waeE/G#
   Ra sah di F#mteruskEe
   ADti wes ra kuAat
   BiDngung arep samAbat
   PanDcen kudu luAnga aku
   Wis Bmkesel  Embok sio - siDo
   Dm  Mbok siak-siakAno

Chord Selengkapnya