Daftar Chord Kunci Gitar Abah Lala

Gede Roso

Chord Kunci Gitar Abah Lala Gede Roso. Nada Dasar Am.

Intro :
Am     Em     F     C
Dm     G     C

CKudu piye Emmaneh
AngAmgonku mbuktekEmke
Tresno iDmki tulus
Ra mung nggo dolaGnan

CWis tak perjuEmangke
Nganti binAmgung kudu piEmye
Pengenku Dmmung siji
NyeGnengke atCimu

Dm Opo kurang Gpercoyo
Emopo kurang Ambukti
Dmkabeh wis tak lakoni
Kudune Gkowe ngerteni

Reff :
   GeEmde roEmso
   Tresno iFki tulus
   Kanggo sCliramu
   Yo Dmmung ono koGwe
   Ning atiEku
   NanAmging loEmro
   Yen roso Fsayangku
   Mbok sCio sio
   WaDmni sumpah tresnaku Gmung
   Kanggo Ckowe

CKudu piye Emmaneh
AngAmgonku mbuktekEmke
Tresno iDmki tulus
Ra mung nggo dolaGnan

CWis tak perjuEmangke
Nganti binAmgung kudu piEmye
Pengenku Dmmung siji
NyeGnengke atCimu

Dm Opo kurang Gpercoyo
Emopo kurang Ambukti
DmKabeh wis tak lakoni
Kudune Gkowe ngerteni

Reff :
   GeEmde roEmso
   Tresno iFki tulus
   Kanggo sCliramu
   Yo Dmmung ono koGwe
   Ning atiEku
   NanAmging loEmro
   Yen roso Fsayangku
   Mbok sCio sio
   WaDmni sumpah tresnaku Gmung
   Kanggo Ckowe

Interlude :
Dm    G    C    Am
Dm    G    E    F    G    E

Reff :
   GeEmde roEmso
   Tresno iFki tulus
   Kanggo sCliramu
   Yo Dmmung ono koGwe
   Ning atiEku
   NanAmging loEmro
   Yen roso Fsayangku
   Mbok sCio sio
   WaDmni sumpah tresnaku Gmung
   Kanggo Ckowe
   WaDmni sumpah tresnaku Gmung
   Kanggo Ckowe

Chord Selengkapnya