Chord Pamit Rabi Woro Widowati

07/11/2020
Judul lagu : Pamit Rabi
Nama Band / Penyanyi : Woro Widowati
Genre : Pop

    Intro :
    C    F    G    C    G/B
    Am    Dm    F    G

    Verse 1 :

    CSak tenane aku ora Fikhlas
    GNgeculke tresnamu, ilang Cbablas   G/B
    AmGawe loro seng mungkin, oDmra bakal mari
    GAtimu ajur aku Creti    G

    CKabeh iki ora tak kaFrepke
    GNanging Gusti nduduhke takCdire    G/B
    AmCrito tresno cukup tekan Dmsemene kangmas
    Njaluk Gtulung,
    Lilakno lan Cikhlas

    Pre Chorus :

    F Mergo wong tuaku Fm ora paring restu
    CKanggo G/Baku lan Amkowe
    F Aku iso Gpiye

    Chorus :

       LaleCkno ikhlasGno
       AmAku disanGding karo tresFno liEmyo
       PiDmlihane wong tuaGku

       NggolekCo ganGti
       AmTresno seng luGwih suci
       SeFko aEmku kangmas Dm
       Aku paGmit raCbi

    Verse 2 :

    C Ra ngiro kowe lungo ninggalke awakku
    F telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
    G perih ngenes rasane hubungan wes remuk
    C Retio dek impi impiku kabeh G/Bdadi ambruk
    Am Wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
    Dm Nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
    G Kowe bakal disanding priyo seng dudu aku
    C Mbok pikir sitik sepiro larane atiku

    Pre Chorus :

    F Mergo wong tuaku Fm ora paring restu
    CKanggo G/Baku lan Amkowe
    F Aku iso Gpiye

    Chorus :

       LaleCkno ikhlasGno
       AmAku disanGding karo tresFno liEmyo
       PiDmlihane wong tuaGku

       NggolekCo ganGti
       AmTresno seng luGwih suci
       SeFko aEmku kangmas Dm
       Aku paGmit rCabi

    Aku Ckelangan kowe
    Sing tahunan bareng seneng suFsah
    Harapan pupus sudah karena kau meniGkah
    Ora ro aku seng jelas sayang ro kowCe
    Kabeh wis tak wenehku
    Kok aku ra oleh restuAmne
    Aku sadari ku tak punya apa-aDmpa
    Hanya tulus cinta, bukan gelimang harGta
    Mungkin bapak ibumu bener ora ngerestoCni
    Demi bahagiamu ku ikhlas keloro aFti

    Pre Chorus :

    F Mergo wong tuaku Fm ora paring restu
    CKanggo G/Baku lan Amkowe
    F Aku iso Gpiye

    Chorus :

       LaleCkno ikhlasGno
       AmAku disanGding karo tresFno liEmyo
       PiDmlihane wong tuaGku

       NggolekCo ganGti
       AmTresno seng luGwih suci
       SeFko aEmku kangmas Dm
       Aku paGmit rCabi

    PangaCpurakGno aku Amora iGso
    MbaFcutke lakuEmku ro koDmwe dadi siGji
    SengiCtono aGku
    JemAmbarno atiGmu kangmas
    FAa ... aEmku
    Dm Pamit Grabi

    Putar Lagu Pamit Rabi.

    auto scroll