Chord Ninggal Cerito (Purwokerto) Guyon Waton

07/10/2020
Judul lagu : Ninggal Cerito (Purwokerto)
Nama Band / Penyanyi : Guyon Waton
Genre : Pop
  • G Chord
  • C Chord
  • Bm Chord
  • Em Chord
  • Am Chord
  • D Chord
  • D/F# Chord

Intro :   G    C    Bm    Em    Am    D

Bing kuGtho iki Daku nemoGni
Wong Csing paling tak Bmtresnani
Sing Ctak sayang saBmyang
CTekane maDti   C    D

Nanging Ganane Dmung crito loGro
KoCwe pancen teBmga
KoCwe ra rumongBmso
Anane Cmung nggawe ciDdro

ACku ngrumangsaGni
Tekaku Dra dikarepGke    Ama ...  ti Bm
ACku sadar diGri
Tekoku Dmung nggriseGni

Reff :

   KoCwe teDko nggoBmwo crito loEmro
   KoAmwe lungo Dninggalke loGro - loro
   Ning purCwokerto aDku nduweni Bm  ceritEma
   KoAmwe ngaboti Dtresno sing liGyo

Interlude :   C    D    Bm    Em    Am    D    G   (2x)

Ning kuGtho iki Daku nemoGni
Wong Csing paling tak Bmtresnani
Sing Ctak sayang saBmyang
CTekane maDti    C    D

Nanging Ganane Dmung crito loGro
KoCwe pancen teBmga
KoCwe ra rumongBmso
Anane Cmung nggawe ciDdro

ACku ngrumangsaGni
Tekaku Dra dikarepGke ati
ACku sadar diGri
Tekoku Dmung nggriseGni

Reff :

   KoCwe teDko nggoBmwo crito loEmro
   KoAmwe lungo Dninggalke loGro    Amlo ... rBm  D
   Ning purCwokerto aDku nduweni BmceritaEm
   KoAmwe ngaboti Dtresno sing liGyo

   KoCwe teDko nggoBmwo crito loEmro
   KoAmwe lungo Dninggalke loGro loro
   Ning purCwokerto aDku nduweni Bm  ceritaEm
   KoAmwe ngaboti Dtresno sing liGyo

   Ning purCwokerto aDku nduweni G  cerD/F#i .... toEm
   KoAmwe ngaboti Dtresno sing liCyo

Outro :   D    G

Putar Lagu Ninggal Cerito (Purwokerto).

auto scroll